Escape Room Games

New Colors Room Iasi

 new colors room iasi

 

New Colors    Escape Room Iași

PROMO Nuclear Control Room
În urmă cu ceva timp, în această cameră a locuit, până la sfârșitul vieții sale, un pictor hâtru, dar foarte talentat, care a rămas însă necunoscut publicului. Puținele persoane ce au avut prilejul să-i vadă lucrările, au descoperit niște creații minunate, de o imensă valoare. Înebunit de insuccesul său din timpul vieții, pe patul de moarte și-a distrus toate lucrările mai puțin una. Cea mai frumoasă din toate!

 

Pictura rămasă valorează extrem de mult, iar vestea morții sale a atras repede mulți vânători de comori… Dar pictorul, șugubăț din fire, le-a întins o capcană... Astfel, toți cei ce intră în cameră rămân blocați acolo și au doar 60 de minute la dispoziție pentru a rezolva toate jocurile și a evada!

 

Camera este plină de culoare și forme. Trebuie ca fiecare membru din echipă să fie atent la orice detaliu și să exploreze foarte bine camera pentru a descoperi toate indiciile ascunse. Este foarte important ca echipa să rezolve în paralel mai multe jocuri. Doar în felul acesta veți câștiga suficient timp, foarte necesar la final, unde vă așteaptă adevăratele provocări pentru care munca în echipă și comunicarea vor fi necesare. Este o cursă contra cronometru! Dacă nu evadați o să rămâneți blocați pe veci în cameră!

 

Crezi că împreună cu echipa ta puteți fi în stare, să adunați suficiente indicii, să rezolvați toate jocurile, să descoperiți comoara și să evadați la timp?

 

 

 

 

Aptitudini necesare

🤔 Logică
60%
🤓 Intuiție
35%
👀 Percepție
50%
🔍 Explorare
65%

RATĂ DE EVADARE: 80%