Camere

Doza de Weekend #9

Nota noastră:

Doza de Weekend

Escape Room Iasi  Master Escape

 Doza de Weekend Master Escape Room Iasi

Concurs Escape Room Iasi : Master Escape Room Iasi continua Concursul ”Doza de Weekend” cu Probleme de Logica !

Răspunde corect la Problema de Logică “Doza de Weekend” de mai sus, participă la acest Concurs Master Escape Room Iasi si poti câștiga o intrare pentru 6 persoane, la una din cele 5 camere de evadare!

Urmărește în fiecare săptămână Concursul  “Doza de Weekend” postat pe pagina de facebook Master Escape cu Problema de Logică a săptămânii. 

Pentru a participa la Concursul “Doza de Weekend”, ai de urmat doar 3 pasi:
1. Răspunde corect prin mesaj PRIVAT pe facebook Master Escape până duminică, ora 00:00
2. Lasă un Comment cu textul “PARTICIP” pe facebook Master Escape
3. Dă Like + Share PUBLIC la problema “Doza săptămânii” de pe facebook Master Escape

Răspunsurile corecte postate pe facebook, în secțiunea Comment, NU se vor lua în considerare și se vor sterge!!!

Lunea viitoare, 31 octombrie dupa ora 12:00, anunțăm, în următorul Concurs “Doza de Weekend” la Master Escape Room Iasi, un Caștigător al săptămânii anterioare și o nouă Problemă de Logică pentru următorul concurs

Un Caștigător va fi ales prin tragere la sorți cu random.org și va fi anunțat prin mesaj privat pe facebook.

Intrarea poate fi folosită pentru una din cele 5 camere de la Master Escape Room Iasi :

„Doza de Weekend” de acesta saptamana reunește două pasiuni: probleme de logică și Star Wars:
„Suprafața planetei Kamino este acoperită cu apă, cu excepția orașului Tipoca City, construit pe piloni cu tehnologii avansate pe apă, pe locul unei foste colonii de suprafață la ecuatorul planetei. În acest oraș este un aeroport cu o flotă de avioane identice. Obi-Wan Kenobi descoperind armata de clone a republicii, are misiunea de a zbura în căutarea de alte așezări în jurul planetei de-a lungul ecuatorului și să se întoarcă în Tipoca City. Fiecare avion are doar suficient combustibil pentru a acoperi doar jumătatea drumului în jurul planetei dar poate fi realimentat de orice alt avion în aer.
Presupunând că realimentarea unui avion A Wing Starfighter se face instantaneu în aer și toate avioanele zboară cu aceeași viteză, care este cel mai mic număr de avioane necesar pentru această misiune? Explicați!”

Caștigătorul Dozei de Weekend #8 este: 

winner_problema_ddw8-01

Felicitări, Gianina! Te așteptăm la un Escape cu echipa ta!

Ce ne-a impresionat la această problemă cu deschiderea cutiilor a fost varietatea de modalități de rezolvare (între care print screen-uri în cod sau poze cu foaia de mate).

Soluția problemei: Pătratele perfecte, respectiv cutiile cu numerele 1, 4, 9, 16 și 25.

Aveți aprecierea noastră pentru interesul de care dați dovadă prin implicarea în această rubrică săptămânală pentru jocurile logice, care țintesc dezvoltarea intelectului și menținerea mușchiul minții antrenat!  


Pentru a afla răspunsul la problema, câștigătorul la acest concurs, pentru mai multe probleme de logică, pentru a fi la curent cu viitoarele promoții și concursuri cu premii… Abonează-te cu un LIKE la pagina de facebook  Master Escape.

Succes!

Lasă un comentariu: