escape room iasi

In Mai 2015, MASTER ESCAPE ROOM IASI a deschis primul escape room game – un joc de evadare reala dintr-o camera, numita Camera Misterelor – Mystery Escape Room. Mystery Escape Room din Iasi avea initial mult mai multe puzzle-uri. Rata de evadare la Mystery Escape Room Iasi fiind foarte mica – sub 30%, am redus numarul jocurilor din camera, ajungand acum la o rata de evadare in jur de 60%. Mystery Escape Room Iasi este un escape room game care necesita mai multa experienta si solicita toate abilitatile. Pentru a evada din Mystery Escape Room Iasi ai nevoie de logica si perceptie foarte buna, de explorare atenta, de indemanare si, foarte important, de lucru in echipa. In timp, am realizat ca, pentru a multumi mai multi concurenti, e nevoie de mai multe escape room games diversificate pe grade de dificultate, pe teme si abilitati de evadare diferite.

In ianuarie 2016, MASTER ESCAPE ROOM IASI a preluat de la Puzzle Room Iasi doua jocuri de evadare reala din camera, le-a modificat si a creat doua noi escape room games. New Colors Room este un escape room game cu o rata de evadare de 80%, in care abilitatea principala necesara evadarii este perceptia, pe langa logica si explorare. Majoritatea jocurilor din New Colors Escape Room Iasi se rezolva in functie de culori. Nuclear Control Room este un nou escape room game cu foarte multe puzzle-uri si cu o rata de evadare de intre 60 si 70%. In Nuclear Control Escape Room Iasi abilitatea de baza necesara evadarii este intuitia, pe langa logica, perceptie si putina explorare.

In Martie 2016, MASTER ESCAPE ROOM IASI pentru programul Scoala Altfel a creat doua noi escape room games – doua jocuri de evadare tip misiune: Batman Academy Escape Room si Save Bruce Banner Escape Room. La ambele jocuri pot participa copii si adultii separat sau impreuna – in familie. Pentru ambele escape room games e nevoie de abilitati precum comunicarea, munca in echipa, explorarea, logica si perceptia. Batman Academy Room este un escape room game creat pentru copii si adulti incepatori. Batman Academy Escape Room Iasi este jocul cu rata de evadare cea mai mare, in jur de 90%, dar si cel mai amuzant joc. Save Bruce Banner Room Escape Room Iasi fiind un escape room game ce se desfasoara intr-o camera de evadare mai mare, cu mai multe puzzle-uri, dulapuri, sertare, cutii si lacate de deschis, poate fi jucat de o echipa de pana la zece concurenti. Rata de evadare din Save Bruce Banner Escape Room este de aproximativ 85%.

Recent, MASTER ESCAPE ROOM IASI inaugureaza Reverse Escape Room – un nou joc de evadare reala dintr-o camera cu susul in jos. Noul escape room game are patru module de evadare distribuite in trei episoane si un grad de dificultate destul de ridicat. Primul episod va avea doua module, primul fiind accesibil si copiilor de peste 12 ani.

In curand, MASTER ESCAPE ROOM IASI va deschide noi camere de evadare multi-modulare, unde pot intra copii si adulti separat sau impreuna, in familie. Viitoarele escape room games vor fi cu super-eroii Captain America, Iron Man, Thor, Spider-Man, Superman, Wonder Woman si povesti din MINECRAFT, MARVEL STUDIOS si DC COMICS.

Întrebări frecvente despre escape room game

Ce este Live Escape Room Game?

Master Escape este un joc de evadare reala in echipa, in care 2-5 participanti sunt incuiati intr-o camera pentru o perioada limitata de timp. Participantii trebuie sa colaboreze pentru a gasi calea de evadare din camera, cautand indicii ascunse, descoperind camera si secretele din ea, folosind inteligenta, deductia, ingeniozitatea si imaginatia.

Cine poate participa la un astfel de joc?

Varsta minima admisa la Master Escape este de 9 ani, daca copilul este insotit de un adult sau 15 ani, daca este neinsotit. Motivul principal pentru aceasta limita este legat strict de complexitatea jocurilor.

De ce as vrea sa particip la acest joc?

Pentru ca iti ofera o experienta unica, o mai buna cunoastere personala si colectiva si o distractie la superlativ. Pentru ca aici gasesti o adevarata provocare mentala, care va avea ca rezultat final autodepasirea barierelor proprii. Pentru ca te vei simti anormal de bine alaturi de echipa ta. Atentie insa, poate crea dependenta!

Ce se intampla daca nu reusim sa evadam in timpul acordat?

In cazul in care nu reusiti sa evadati in timpul avut la dispozitie, jocul va inceta indiferent daca a fost gasita sau nu solutia iesirii din camera si usa va fi deschisa de organizatori.

Jocul este inregistrat? Putem cere o copie?

In timpul jocului veti fi supravegheat video pentru desfasurarea acestuia in conditii bune, insa nu putem oferi o copie prin prisma protectiei proprietatii intelectuale. Care este numarul de participanti la joc? Scenariile camerelor au fost construite de asa natura incat sa poata participa intre 2 si 5, in functie de camera aleasa.

Care este pretul unui joc?

Pretul jocului este diferentiat in functie de modalitatea de joc aleasa (cu sau fara indicii) si de numarul de participanti. Pentru mai multe detalii vizitati pagina noastra de BOOKING.

Ce se intampla daca intarzii?

Este recomandat sa ajungeti cu cel putin 15 minute inainte de ora rezervarii, pentru a participa la instructajul privind modul de desfasurare a jocului. In cazul in care veti intarzia, veti fi instruiti din timpul orar rezervat.

Ce ar trebui sa am la mine?

Bunurile personale precum: telefoane mobile, chei, genti, ghiozdane, carti, instrumente de scris, laptop-uri, aparate de inregistrare audio sau video, alimente sau bauturi, vor fi lasate in vestiarele cu lacat special amenajate. Trebuie sa te asiguri ca nu vei uita sa iei cu tine spiritul de detectiv! Raspunsurile la indicii, ghicitori, puzzle-uri si mistere sunt toate in camera. Acesta este un joc intelectual deci, daca ideea ta pentru rezolvarea unui anumit puzzle sau deblocarea unei usi implica orice cascadorii, forta bruta, sau orice actiuni care te pot pune in pericol pe tine sau pe colegii tai de echipa (cum ar fi dezmembrarea mobilei, spargerea geamurilor, etc), atunci cu siguranta esti pe o cale gresita! La acest joc se aplica doar rationamentul deductiv si logica pentru a scapa. Va evada mai repede grupul care comunica, se organizeaza si lucreaza in echipa, si nu cel mai puternic fizic.

Conteaza cat de repede reusim sa evadam?

Cu siguranta! Poza echipei tale se va regasi in galeria noastra iar daca ai reusit sa evadezi intr-un timp scurt te vei afla cu mandrie si in topul camerei respective, pus la loc de onoare atat pe site-ul nostru cat si in locatie, astfel incat toti prietenii tai sa vada ce bine te-ai descurcat!

Acest tip de joc este disponibil si pentru evenimente corporate?

Bineinteles! Daca vrei sa organizezi un team building sau ceva similar, te rugam sa ne contactezi telefonic la 0740 505 753 sau prin email si te vom ajuta sa organizezi un eveniment de succes.

Lasă un comentariu: