Escape Room

În mai 2015, am creat primul Escape Room. Și anume, jocul de evadare din „Camera Misterelor” – Mystery Room

Apoi, în ianuarie 2016, am deschis 2 camere noi: New Colors și Nuclear Control.

În martie 2016, ne-am pregătit pentru programul Scoala Altfel. Și așa am creat alte 2 noi camere: Batman Academy și Save Bruce Banner.

Pe urmă, în februarie 2017, după ceva luni de muncă, am terminat și Reverse Room. Și, astfel, cel mai dificil joc de evadare creat vreodată. Asta și pentru că poate este vorba de o cameră cu susul în jos!?

În septembrie 2017, am deschis încă 2 noi camere. De data aceasta am creat 2 camere cu povești mult mai interesante. Și, în plus, ambele camere au un design special și grad de dificultate mediu spre avansați.

Escape Room – FAQ

Un Escape Room este un joc de evadare reală dintr-o cameră. La joc pot participa între 2 și 6 persoane. Așadar, este un joc de echipă. Jucătorii sunt încuiați într-o cameră și au la dispoziție 60 de minute pentru evada. Participantii trebuie sa colaboreze pentru a gasi calea de evadare din camera, cautand indicii ascunse, descoperind camera si secretele din ea, folosind inteligenta, deductia, ingeniozitatea si imaginatia.

  • Cine poate participa la un astfel de joc?

Varsta minima admisa la Master Escape este de 9 ani, daca copilul este insotit de un adult sau 15 ani, daca este neinsotit. Motivul principal pentru aceasta limita este legat strict de complexitatea jocurilor.

  • De ce as vrea sa particip la un Escape Room?

Pentru ca iti ofera o experienta unica, o mai buna cunoastere personala si colectiva si o distractie la superlativ. Pentru ca aici gasesti o adevarata provocare mentala, care va avea ca rezultat final autodepasirea barierelor proprii. Pentru ca te vei simti anormal de bine alaturi de echipa ta. Atentie insa, poate crea dependenta!

  • Ce se intampla daca nu reusim sa evadam in timpul acordat?

In cazul in care nu reusiti sa evadati in timpul avut la dispozitie, jocul va inceta indiferent daca a fost gasita sau nu solutia iesirii din camera si usa va fi deschisa de organizatori.

  • Jocul este inregistrat? Putem cere o copie?

In timpul jocului veti fi supravegheat video pentru desfasurarea acestuia in conditii bune, insa nu putem oferi o copie prin prisma protectiei proprietatii intelectuale. Care este numarul de participanti la joc? Scenariile camerelor au fost construite de asa natura incat sa poata participa intre 2 si 5, in functie de camera aleasa.

  • Care este pretul unui Escape Room?

Pretul jocului este diferentiat in functie de modalitatea de joc aleasa (cu sau fara indicii) si de numarul de participanti. Pentru mai multe detalii vizitati pagina noastra de BOOKING.

  • Ce se intampla daca intarzii?

Este recomandat sa ajungeti cu cel putin 15 minute inainte de ora rezervarii, pentru a participa la instructajul privind modul de desfasurare a jocului. In cazul in care veti intarzia, veti fi instruiti din timpul orar rezervat.

  • Conteaza cat de repede reusim sa evadam?

Cu siguranta! Poza echipei tale se va regasi in galeria noastra. Și, daca evadezi intr-un timp record vei fi in topul camerei. Astfel, pus la loc de cinste atat pe site cat si in locatie.

  • Acest tip de joc este disponibil si pentru evenimente corporate?

Bineinteles! Daca vrei sa organizezi un team building suna la +40 (740) 505 753!

Share This: