Despre Evadare

Gift Card Master Escape

Nota noastră:
gift card master escape
Gift Card la Master Escape.

Înca din 2016 am introdus la Master Escape o nouă modalitate de plată și anume plata sub formă de Gift Card! Acesta are și o altă menire, mult mai deosebită, deoarece nu are ca scop numai facilitarea plății, ci poate fi oferit cadou de către persoana care îl achiziționează.

Ce este un Gift Card Master Escape?

  • Gift Card-ul este un card ce poate fi achiziționat de la sediul nostru, iar după cum sugerează și numele, el poate fi oferit cadou persoanelor apropiate cu ocazia aniversărilor sau pur și simplu ca o atenție. Un alt avantaj al cardului este că poate fi folosit și ca premiu în cadrul diverselor concursuri organizate de dumneavoastră, fiind un premiu inedit.

Ce avantaje are?

  • 5 RON reducere/ persoană

(Acest prim avantaj vine, în special, în beneficiul dumneavoastră deoarece prețul de achiziție este redus față de prețul standard al unei evadări.)

  • Oferiți cadou o experiență

(Se spune că oamenii nu își amintesc ceea ce le-ai spus, ci felul în care i-ai făcut să se simtă. De aceea vă garantăm că acest cadou va avea ca finalitate satisfacția și experiența pe care numai o cameră de evadare o poate oferi.)

  • Valabilitate

(Contrar așteptărilor, nu sunteți limitat de o perioadă determinată în care să folosiți cardul. La 24h după achiziționare, începe perioada de valabilitate a cardului, iar dumneavoastră alegeți când îl veți folosi.)

Experiența e una pe măsură! Garantăm!

Gift Card-urile se pot achiziționa pentru grupuri de 4, 5 sau 6 persoane.

Preț

4 persoane  120 lei

5 persoane  135 lei

6 persoane  150 lei

 

De unde cumperi Gift Card-ul?

Se cumpără de la sediul Master Escape. Atenție! Se poate folosi după minim 24h de la achiziționare! Gift Card-ul este valabil până la sfîrșitul anului!

Nu se poate cumpăra și folosi imediat.

Vrei să cumperi un Gift Card? Ia legătura cu noi contact@masterescape.ro sau la 0740 505 753

Share This: