LEGO MINECRAFT

Lego Minecraft escape_room_iasi cel_mai_mare escape_room romania escape exit boardgame petreceri_copii_iasi scoala_altfel teambuilding loc_de_joaca jocuri distractie educatie
POVESTEA

Camera Lego-Minecraft este o cameră de evadare în 2 etape. Fiecare etapă corespunde unui episod pe care voi trebuie să îl parcurgeţi.

Scopul principal al jocului este de a-l găsi pe Herobrine (un zeu malefic şi nemilos din lumea Minecraft). Acesta a furat ceva important şi anume piatra de Bedrock. Această piatră este singurul lucru care ţine închis voidul care ar putea înghiţi lumea Minecraft.

Multe echipe au pornit în căutarea acestui zeu, însă niciuna nu a avut succes.

În timpul amenajării camerei Lego am observat că, pe pereţi, au început să apară diferite elemente din lumea Minecraft. Ele ne-au condus la ceva extraordinar: în cameră se deschisese un portal către Nether, lumea infernală.

Lego Room este misiunea voastră de recunoaştere, iar principalul scop este să descoperiţi unde se află portalul.

Acum este şansa voastră să-l găsiţi pe Herobrine! Singura problemă este că el este un zeu, iar voi nişte simpli muritori. Înainte de a-l înfrunta, trebuie să îndepliniţi misiunea din camera Minecraft. Acolo veţi găsi o comoară care vă va face nemuritori temporar. Este vorba despre MĂRUL DE AUR! Veţi avea la dispoziţie o oră să recuperaţi piatra de Bedrock de la Herobrine, înainte ca efectul mărului să dispară.

Veţi avea nevoie şi de arme pentru a putea lupta împotriva răului, aşa că este datoria voastră să găsiţi minereuri şi să le prelucraţi pentru a vă construi armele necesare.

Odată ce veţi recupera Bedrock-ul, aveţi cale liberă pentru a-l pune la loc sigur şi pentru a distruge Voidul!

Mult succes și evadare ușoară!

Comentarii

Pentru că părerea ta contează pentru noi, te rugăm să lași un comentariu pe TripAdvisor Google sau Facebook.  Mulțumim frumos!

DIFICULTATE 5
TIMP 60 MIN
ECHIPĂ 2 - 4
EXPLORARE 40%
LOGICĂ 60%
RATĂ DE EVADARE 60%
Lego Minecraft este o cameră de evadare reală pusă la dispoziție de Master Escape Iași. Acțiunea se desfășoară pe tărâmurile Lego și Minecraft.
Preturi

Număr persoane

2
3
4

Tarif normal

100 lei
120 lei
140 lei

Happy Hour

80 lei
90 lei
100 lei

2 pers. – 100 lei/*80 lei
3 pers. – 120 lei/*90 lei
4 pers. – 140 lei/*100 lei

*Happy Hours: 10:00, 11:30, 13:00, 14:30
(Luni – Vineri)

Nuclear Control is a real life escape room that will test your skills in cysis situations.Nuclear Control este o cameră de evadare care vă provoacă să demonstrați că puteți lucra în echipă chiar și în situații extreme.Nuclear Control este o cameră de evadare care vă provoacă să demonstrați că puteți lucra în echipă chiar și în situații extreme.Nuclear Control este o cameră de evadare care vă provoacă să demonstrați că puteți lucra în echipă chiar și în situații extreme.Nuclear Control este o cameră de evadare care vă provoacă să demonstrați că puteți lucra în echipă chiar și în situații extreme.Nuclear Control is a real life escape room that will test your skills in cysis situations.Nuclear ControNuclear Control is a real life escape room that will test your skills in cysis situations.l este o cameră de evadare care vă provoacă să demonstrați că puteți lucra în echipă chiar și în situații extreme.Nuclear Control is a real life escape room that will test your skills in cysis situations.
President's Office m escape_room_iasi cel_mai_mare escape_room romania escape exit boardgame petreceri_copii_iasi scoala_altfel teambuilding loc_de_joaca jocuri distractie educat2Nuclear Control m escape_room_iasi cel_mai_mare escape_room romania escape exit boardgame petreceri_copii_iasi scoala_altfel teambuilding loc_de_joaca jocuri distractie educat2Witch Hut m escape_room_iasi cel_mai_mare escape_room romania escape exit boardgame petreceri_copii_iasi scoala_altfel teambuilding loc_de_joaca jocuri distractie educat2SHERLOCK HOLMES m escape_room_iasi cel_mai_mare escape_room romania escape exit boardgame petreceri_copii_iasi scoala_altfel teambuilding loc_de_joaca jocuri distractie educat2Paulie's Joint m escape_room_iasi cel_mai_mare escape_room romania escape exit boardgame petreceri_copii_iasi scoala_altfel teambuilding loc_de_joaca jocuri distractie educat2Reverse Station m escape_room_iasi cel_mai_mare escape_room romania escape exit boardgame petreceri_copii_iasi scoala_altfel teambuilding loc_de_joaca jocuri distractie educat2Mystery Room m escape_room_iasi cel_mai_mare escape_room romania escape exit boardgame petreceri_copii_iasi scoala_altfel teambuilding loc_de_joaca jocuri distractie educat2
Powered by PINPOINT.WORLD

Vă asigurăm că datele dvs rămân confidenţiale conform legislaţiei în vigoare! Pentru mai multe detalii citeşte
Notificare cu privire la protecţia datelor personale.

Copiii cu vârste între 7 și 12 ani inclusiv pot participa la jocurile de evadare doar însoțiți de către un adult.