Chestii amuzante

O evadare fulger!

Nota noastră:

Master Escape – Cea mai mare evadare!

Master Escape
Master Escape – „Cea mai mare evadare!”

Master Escape vă anunță cea mai mare evadare „ever”!

Încremeniți de uimire și cu emoții foarte mari, vă facem cunoscut faptul că:

„Toate recordurile Master Escape au fost spulberate!”

Astfel, cu deosebită plăcere vă prezentăm:

„Cea mai bună echipă Master Escape!”

Azi, am rămas de-a dreptul șocați pentru că am avut parte

de… O EVADARE FULGER!

Echipa de mai jos a evadat, simultan, fără indicii și în timp record din New Colors și Nuclear Control.

Și apoi, cum asta n-ar fi fost de ajuns, au intrat și în Mystery ROOM…

Mystery Room, camera de evadare cu 2 variante de joc, a fost spulberată!

Pentru început, la Mystery Room, în varianta normală toată echipa intra și trebuie să evadeze împreună din cameră.

Pe varianta a doua, echipa începe jocul de evadare cu un om în minus…

Deoarece, persoană captivă în anexa camerei trebuie salvată de restul echipei.

În schimb, ghici ce? Pentru că vor și că se poate…

Echipa a evadat din Mystery Room…

fără indicii, simultan pe ambele variante de joc și cu o secundă înainte de-a intra!

Cred că deja bănuiți despre ce echipă este vorba…

A evadat la Master Escape înainte de-a intra în cameră!

Super mega foarte puternica și ultra mirobolanta deșteapta echipă este formată din:

C

H

U

C

K

 

N

O

R

R

I

S

 

şi cel din imagine!

chuck norris master

Nu am avut curajul să-i scriem numele și nici puterea să-i spunem: „La mulți ani!” Dar,

Pe 10 martie e ziua lui…

Încă de pe băncile şcolii a reuşit să numere până la un infinit. Şi asta, de două ori, înainte și… înapoi!

În copilărie, s-a uitat fix la soare timp de zece ore, până când Soarele a clipit primul…

Când era copil, jucăria lui preferată a fost un bumerang. Şi spunem “a fost”, fiindcă l-a aruncat, dar acesta nu s-a mai întors niciodată.

Îi place foarte mult să joace ruletă rusească cu pistolul plin. Şi întotdeauna câştigă.

Se spune că poate să aprindă un foc frecând două cuburi de gheaţă.

Zilele de luni îl urăsc pe Chuck Norris.

În adolescenţă s-a luptat cu Superman. Iar cel care pierdea trebuia să poarte tot restul vieţii chiloţii peste pantaloni.

Nu poartă niciodată ceas, fiindcă EL decide cât e ceasul.

El poate să strănute cu ochii deschişi şi împlineşte câţi ani vrea el…

HOROSCOPUL LUI CHUCK NORRIS

Despre Chuck Norris se spune că a scris câte un horoscop pentru fiecare om de pe pământ, însă predicţia sa a fost una şi aceeaşi: multă durere.

Ceea ce nu multă lume ştie este faptul că, deşi e născut pe 10 martie, Chuck Norris nu este în zodia Pești. El îşi alege zodia în fiecare zi, după cum are chef. Iar când predicţiile sunt proaste pentru toate cele 12 semne zodiacale, Chuck Norris se ghidează după horoscopul arboricol…

Chuck Norris – Zodia Berbec

Într-una dintre zilele când era berbec, Chuck Norris era atât de entuziasmat încât a numărat până la infinit, de două ori, înainte și… înapoi! Apoi, de plictiseală, Chuck Norris şi-a tatuat pe braţul stâng toate numerele prime.

Chuck Norris – Zodia Taur

Era într-o sâmbătă şi Chuck Norris era taur. Așa că, îi era foarte foame. Drept urmare, drăguța doamna Norris i-a pregătit o oală mare cu ciorbă. În mai puțin de 60 de secunde, Chuck Norris a mâncat toată ciorba şi abia la final şi-a dat seama că în locul lingurei, folosise furculiţa.

Chuck Norris – Zodia Gemeni

Se spune că, adolescent fiind, Chuck Norris era adesea gemeni – ulterior a renunţat la idee, pentru că Chuck Norris este numai unul. Chuck Norris a reuşit să termine jocul Mario, fără să sară… Și, multi-tasking cum numai gemenii pot fi, cu o mâna se juca la calculator și cu cealaltă bătea din palme.

Chuck Norris – Zodia Rac

În ziua în care şi-a ales să fie un Rac milostiv, Chuck Norris a întârziat 5 minute la filmări. Regizorul l-a întrebat, cu teamă, ce se întâmplase. Chuck Norris i-a spus că ajutase o bătrânică să traverseze. Durase ceva mai mult, pentru că bătrânică, iniţial, nu vrusese nici în ruptul capului să treacă stradă.

Chuck Norris – Zodia Leu

Până în urmă cu câţiva ani, nopţile polare nu existau. Ele au apărut într-o zi în care Chuck Norris a ales să fie Leu. Și atunci Soarele s-a ruşinat brusc şi a refuzat să mai răsară. Abia după ce Chuck Norris l-a ameninţat cu dispariţia, Soarele a răsărit din nou… Însă, din cauza stresului, îi apăruseră deja aşa-zisele pete solare.

Chuck Norris – Zodia Fecioară

Se ştie că Chuck Norris, la naştere, a făcut sex cu asistenţă maternală – care era deja a patra femeie din viaţă lui. Aşa că nu putem spune că Chuck Norris ar fi fost vreodată „fecioară”. În schimb, într-o zi, a ales această zodie de oameni panicoşi şi era cât pe ce să aibă el însuşi un atac de panică. Panică însă a dat dovadă că-şi cunoaşte interesul şi nu l-a mai atacat.

Chuck Norris – Zodia Balanță

În zilele în care este balanţă, Chuck Norris devine o persoană echilibrată, nonviolentă şi cu serioase preocupări artistice. Într-o asemenea zi, Chuck Norris, plictisindu-se, a scris scenariul primelor 2428 de episoade din „Santa Barbara”. Spre seară, a rezolvat paradoxul cretanului: l-a bătut pe Epimenide până când a scos de la el tot adevărul.

Chuck Norris – Zodia Scorpion

Când este scorpion, Chuck Norris devine atât de periculos încât istoria omenirii îşi schimbă cursul. Cercetătorii elveţieni vor să profite de ocazie: după cum ştiţi deja, ei au creat un lung tunel sub Alpi şi tot ce mai au de făcut este să-l convingă pe Chuck Norris să lovească protonul cu piciorul.

Chuck Norris – Zodia Săgetător

Chuck Norris este singurul om care poate trage cu arcul folosindu-se de o singură mâna. Totuşi, zodia săgetătorului nu i se potriveşte decât foarte rar, pentru că lui Chuck Norris nu-i place să fie prea prietenos cu cei din jur. Ultima dată a făcut un pariu cu Superman, iar cine pierdea urmă să poarte chiloţii peste pantaloni.

Chuck Norris – Zodia Capricorn

Chuck Norris, că orice capricorn, nu crede în noroc. Totuşi, a reuşit să câştige campionatul mondial de Texas Hold Em, deşi avea în mâna un joker şi un „Get Out of Jail Free”. Toţi banii pe care i-a câștigat atunci urmau să fie donaţi organizaţiei „Salvaţi Copiii”, însă Chuck Norris a păstrat banii şi a promis că lasă copiii în pace.

Chuck Norris – Zodia Vărsător

Când era vărsător şi avea chef de bârfă, Chuck Norris şi-a făcut un abonament cu 6.000 de minute internaţionale incluse… Și, le-a folosit pe toate în prima ora. Supărat, a sunat la departamentul de relaţii cu clienţii, unde i-a răspuns chiar CEO-ul companiei.

Chuck Norris – Zodia Pești

Chuck Norris este, oficial, în zodia Pești. Totuşi, este cunoscut că pe plajele frecventate de Chuck Norris, rechinilor nu li se permite accesul decât în cuşti metalice. Chuck Norris a câştigat şi concursul de respirat sub apă, deşi concurentul său era un crap. Şi, apropo, pe ultima pagină a Guiness Book of Records scrie cu litere mici: „Toate recordurile sunt deţinute de Chuck Norris… În prezentul volum au fost enumeraţi deţinătorii locurilor secunde, din motive comerciale.”

Chuck Norris a câștigat un Voucher Master Escape pe viață…

Dacă vrei să-l întâlnești, fă-ne o vizită la Master Escape!

Share This: