Jocuri de Evadare

Mystery Room

Nota noastră:

Mystery Escape Room

Mystery Escape Room

Mystery Escape Room >> Master Escape Room Iasi

 Mystery Escape Room

Mystery Escape Room

Mystery Escape Room este prima cameră de evadare creată de Master Escape. Ea a fost inaugurată în luna Mai 2015. Și, este în continuare una dintre cele mai interesante și atrăgătoare camere. Asta pentru că, în primul rând, ascunde câteva mistere greu de deslușit… Și apoi, pentru că are o poveste cu 2 variante de evadare.

The Story of Mystery Escape Room

Pentru că ești atras de mister și pasionat de logică, îți faci curaj și da, vrei să intri în Camera Misterelor!

Ei bine, acum ai intrat și ai descoperit o cameră întunecată şi necunoscută. Însă, inevitabilul s-a produs, pentru că ușa s-a blocat și ai rămas captiv în cameră, împreună cu familia, prietenii sau colegii. În plus, asta nu e tot, deoarece inima începe să-ţi bată puțin mai tare… Apoi, simţi cum încet, încet îţi creşte adrenalina, iar pe moment parcă ai uitat de ce şi cum ai ajuns acolo…

După un timp îți revii și realizezi că tu şi echipa ta aţi acceptat o cursă contra cronometru… Așadar, ați intrat în Mystery Escape Room pentru a vă testa limitele, a vă autodepăşi și a pentru evada.

Mai întâi, în varianta clasică, echipa ta va trebui să rezolve toate misterele camerei. Și, pentru asta, aveți la dispoziție doar 60 de minute. Dar, pentru început, trebuie să cunoașteți adevărul… Dintre toate câte au intrat, puține echipe au evadat! Și, cele care  nu reușesc, la apariția lui Mad Scientis, rămân încremenite de frică și blocate în cameră pe veci… Sau până când o altă echipă de curajoși va reuși o evadare în varianta Rescue Mission.

Rescue Mission from Mystery Escape Room

În varianta Rescue Mission, echipa va pierde un membru al echipe. El va fi închis în anexa camerei, iar restul echipei va avea ca scop principal găsirea și eliberarea sa. Și apoi, ca scop secundar, rezolvarea misterelor din cameră și evadarea în 60 de minute ca și la prima variantă. Pe final, dacă nu reușiți să evadați o să rămâneți închiși acolo pentru totdeauna! Legenda spune că, persoanele care au intrat în Mystery Escape Room au rămas marcate pe viață… Așadar, acceptă provocarea și rezervă echipei tale o oră de distracţie la superlativ.

Îți garantăm o aventură plină de adrenalină și mister!

Urmărește pe facebook pagina Master Escape cu fotografii și recenzii de la echipele care au intrat în Mystery Escape Room!

APTITUDINI NECESARE

🤔 Logică
90%
🤓 Intuiție
60%
👀 Percepție
80%
🔍 Explorare
45%

RATĂ DE EVADARE: 60%

Share This: