Jocuri de Evadare

New Colors

Nota noastră:

 New Colors ROOM Escape

New Colors ROOM Escape
New Colors ROOM Escape

POVESTEA CAMEREI – New Colors ROOM Escape

New Colors ROOM Escape. În urmă cu ceva timp, în această cameră trăia un pictor. Dar, din păcate, acesta a rămas însă necunoscut publicului, deși era foarte talentat… În schimb, puținele persoane care i-au văzut lucrările au descoperit niște creații minunate. Ajuns la bătrânețe pictorul, pe patul de moarte, și-a distrus toate lucrările mai puțin una. Cea mai frumoasă din toate!

O pictura extrem de valoroasă

Pictura rămasă valorează extrem de mult, iar vestea morții sale a atras repede mulți vânători de comori… Dar pictorul, șugubăț din fire, le-a întins o capcană… Astfel, toți cei ce intră în cameră rămân blocați acolo și au doar 60 de minute la dispoziție pentru a rezolva toate jocurile și a evada!

O cameră cu forme și culori

New Colors este o cameră de evadare cu forme și culori. Trebuie ca fiecare membru din echipă să fie atent la orice detaliu.  Și, cel mai important, să exploreze foarte bine camera. În cameră veți descoperi toate indiciile ascunse. La o parte din jocuri se folosesc culorile și chiar nuanțe de culori. Așadar, atenție mare la culori!

Lucrați în paralel

Din start vă așteaptă 3 jocuri de logică și percepție în cameră. Este foarte important să rezolvați în paralel mai multe jocuri. Doar în felul acesta veți putea câștiga timp. Timp foarte necesar la final, unde vă așteaptă adevăratele provocări.

Munca în echipă. Comunicare

Sunteți într-o cursă contra cronometru! Dacă nu evadați o să rămâneți blocați pe veci în cameră! Munca în echipă are la bază comunicarea. Și, împreună, au același numitor comun și anume evadarea echipei. Veți putea găsi suficiente indicii pentru a rezolva toate jocurile? Va reuși echipa ta să descopere comoara și să evadeze în 60 de minute din New Colors Room escape?

Aptitudini necesare

🤔 Logică
60%
🤓 Intuiție
35%
👀 Percepție
50%
🔍 Explorare
65%

RATĂ DE EVADARE: 80%

Share This: