Jocuri de Evadare

Nuclear Control

Nota noastră:

nuclear control room

Nuclear Control  Escape Room Iași


  Echipa ta reprezintă specialiștii din camera de control ce se ocupă cu Securitatea Nucleară!

Apărare în adâncime se realizează prin suplimentarea caracteristicilor intrinseci de siguranță ale reactoarelor cu măsuri de prevenire, monitorizare și diminuare a consecințelor accidentelor.
Apărare în adâncime este structurată pe 5 nivele, astfel încât dacă un nivel nu face față este corectat sau compensat de următorul.
    Obiectivul primului nivel de protecție este prevenirea funcționării anormale sau defectării sistemelor. Dacă primul nivel cade, al doilea nivel de protecție controlează funcționarea anormală sau detectează defectarea sistemelor.
La căderea celui de al doilea nivel, funcțiile de securitate sunt asigurate de al treilea nivel care activează sisteme de securitate specifice.
La căderea celui de al treilea nivel dezvoltarea accidentului este ținută sub control de al patrulea nivel pentru a preveni agravarea accidentului și eliberarea substanțelor radioactive în exterior.
Ultimul nivel are ca obiectiv diminuarea consecințelor radiologice ale accidentului în exteriorul incintei prin implementarea de planuri de urgență.
    Tot așa echipa ta va trebui să repună în funcțiune cele 5 sisteme de securitate hack-uite de teroriști.
Un reprezentant al guvernului le vine în ajutor și formează echipa ce are ca scop repunerea în funcțiune a Sistemului de Securitate Nucleara.
Numai ca au doar 60 de minute la dispoziție sa facă asta!

 

 

aptitudini necesare

🤔 Logică
45%
🤓 Intuiție
70%
👀 Percepție
45%
🔍 Explorare
35%

RATĂ DE EVADARE: 70%

Share This: