Paulie’s Joint

Paulie's Joint Escape Room - logo camera
Paulie’s Joint – „Cea mai frumoasă cameră de evadare de la Master Escape.”

Paulie’s Joint Escape Room

Intră în cel mai nou joc de evadare la Master Escape!

Paulie’s Joint Escape Room este cea mai frumoasă cameră de evadare de la Master Escape Room Iasi. Această cameră a fost creată în colaborare cu cei de la Închis Escape Room Iasi. Așadar, de data aceasta, am pregătit pentru voi ceva special și provocator.

Este o cameră cu un grad de dificultate ridicat. 

Pe cât de grea, pe atât de frumoasă!

Experiență vs distracție

Vârsta minimă 14 ani

 

Povestea – Paulie’s Joint Escape Room

Master Escape vă propune Paulie’s Joint Escape Room. Este un joc nou de evadare din camera în care mafioții se adunau seara și jucau poker. La ultima partidă, proprietarul locului a fost ucis în această cameră.

Voi sunteți o echipă celebră de detectivi particulari ce tocmai ați preluat acest caz. Acum, reputația voastră este în joc! Așadar, ați intrat repede în cameră pentru a rezolva misterul… Însă, primiți pe mobil următorul mesajul anonim: „Criminalul urmează să se întoarcă la locul crimei, părăsiți repede camera!”.

În zadar încercați acum să ieșiți… Odată ce ați intrat ușa s-a blocat. Și, pentru a nu da ochii cu criminalul, mai aveți doar 60 de minute. În acest timp, va trebui să cercetați repede și bine locul, să descoperiți arma, motivul crimei și astfel soluția evadării din cameră. Distracție plăcută și evadare ușoară!

APTITUDINI NECESARE

🤔 Logică
75%
🤓 Intuiție
45%
👀 Percepție
80%
🔍 Explorare
60%

RATĂ DE EVADARE: 30%

Share This: