PAULIE’S JOINT

Paulieàs Joint escape_room_iasi cel_mai_mare escape_room romania escape exit boardgame petreceri_copii_iasi scoala_altfel teambuilding loc_de_joaca jocuri distractie educatie
Paulie’s Joint – Crimă în Las Vegas

Paulie`s Joint este o cameră de evadare pusă la dispoziție de Master Escape Iași. Acțiunea are loc într-o cameră de hotel din Las Vegas. În timpul unui joc de poker între șefii mafiei, Paulie, unul dintre participanți, este descoperit cu ”un as în mânecă”. După cum vă puteți imagina, ceilalți participanți la joc nu au fost foarte încântați de acest lucru. Astfel, Paulie este ucis.

Inițial, poliția a considerat că motivul crimei a fost trișatul la jocul de poker. A fost demarată o investigație, timp în care detectivii au adunat câteva dovezi. De exemplu, au găsit picături de sânge, amprente și urme de pași peste tot în cameră. La un moment dat, pe parcursul investigațiilor, poliția primește un pont anonim despre un alt posibil motiv al crimei. Cu toate acestea, nimeni nu a fost condamnat. Prin urmare, poliția are nevoie de ajutorul echipei tale de detectivi particulari.

Cu alte cuvinte, echipa ta va intra în camera în care a avut loc crima. În primul rând, trebuie să explorați foarte bine camera și să găsiți orice indicii ratate. În al doilea rând, trebuie să descoperiți care a fost motivul real al crimei. Mai mult, trebuie să recuperați arma crimei. Dar, cel mai important, trebuie să găsiți o modalitate de a ieși din cameră înainte de a se întoarce criminalul pentru a-și șterge urmele.

Aveți 60 de minute la dispoziție pentru a vă duce la bun sfârșit misiunea. Așadar, mult succes și… EVADEAZĂ DACĂ POȚI!

Comentarii

Pentru că părerea ta contează pentru noi, te rugăm să lași un comentariu pe TripAdvisor Google sau Facebook.  Mulțumim frumos!

 

Termeni şi condiţii

Paulie`s Joint - PROMO

DIFICULTATE 9
TIMP 60 MIN
ECHIPĂ 2 - 4
EXPLORARE 40%
LOGICĂ 60%
RATĂ DE EVADARE 20%
Paulie`s Joint este un joc de evadare reală pus la dispuziție de Master Escape Iași. Actiunea are loc într-o cameră de hotel din Las Vegas, unde a avut loc o crimă.
Preturi

Număr persoane

2
3
4

Tarif normal

100 lei
120 lei
140 lei

Happy Hour

80 lei
90 lei
100 lei

2 pers. – 100 lei/*80 lei
3 pers. – 120 lei/*90 lei
4 pers. – 140 lei/*100 lei

*Happy Hours: 10:00, 11:30, 13:00, 14:30
(Luni – Vineri)

Nuclear ControNuclear Control is a real life escape room that will test your skills in cysis situations.l este o cameră de evadare care vă provoacă să demonstrați că puteți lucra în echipă chiar și în situații extreme.Mystery Room este un joc de evadare reală din laboratorul Savantului NebunLEGO MINECRAFT sunt 2 jocuri de evadare reală dintr-o cameră bi-modularăPresident's Office este un joc de evadare reală dintr-o situaţie de criză mondialăNuclear Control este o cameră de evadare care vă provoacă să demonstrați că puteți lucra în echipă chiar și în situații extreme.MASTER ESCAPE room Iasi - WITCH HUT - exit gameMASTER ESCAPE room Iasi - Sherlock Holmes - exit_gameMASTER ESCAPE room Iasi - GALAXY ROOM - exit game
Reverse Station m escape_room_iasi cel_mai_mare escape_room romania escape exit boardgame petreceri_copii_iasi scoala_altfel teambuilding loc_de_joaca jocuri distractie educat2Mystery Room este un joc de evadare reală din laboratorul Savantului NebunLEGO MINECRAFT sunt 2 jocuri de evadare reală dintr-o cameră bi-modularăPresident's Office este un joc de evadare reală dintr-o situaţie de criză mondialăNuclear Control este o cameră de evadare care vă provoacă să demonstrați că puteți lucra în echipă chiar și în situații extreme.MASTER ESCAPE room Iasi - WITCH HUT - exit gameMASTER ESCAPE room Iasi - Sherlock Holmes - exit_gameMASTER ESCAPE room Iasi - GALAXY ROOM - exit game
Powered by PINPOINT.WORLD

Vă asigurăm că datele dvs rămân confidenţiale conform legislaţiei în vigoare! Pentru mai multe detalii citeşte
Notificare cu privire la protecţia datelor personale.

Vârsta minimă este de 14 ani.