PRESIDENT’S OFFICE

President's Office escape_room_iasi cel_mai_mare escape_room romania escape exit boardgame petreceri_copii_iasi scoala_altfel teambuilding loc_de_joaca jocuri distractie educatie
POVESTEA

O conspirație în interiorul President`s Office, biroul prezidențial de la Casa Albă, amenință să pornească un război nuclear mondial. Omenirea este pe cale de a fi distrusă. Dar cum s-a ajuns în această situație? Un grup de teroriști a răpit președintele SUA. Există zvonuri cum că aceștia au fost ajutați din interior.Mai mult, au sustras din birou un dosar care conține informații extrem de valoroase. Folosind documentele din dosar, teroriștii au lansat rachete nucleare ale SUA împotriva celorlalte mari puteri ale lumii.

Între timp, Guvernul a adunat cea mai bună echipă de super agenți pentru a rezolva problema. Cu alte cuvinte, echipa ta, care este special instruită pentru situații de urgență. Este cunoscut faptul că în biroul președintelui este ascunsă o copie a dosarului. Dar nimeni nu știe unde exact. Astfel, echipa ta primește misiunea de a recupera documentele. Va trebui să scotociți cu atenție fiecare colț al biroului și să puneți cap la cap indicile găsite. Veți avea doar 60 de minute pentru a anula lansarea. Și nu, nu aici se termină misiunea! Mai presus de toate, trebuie să găsiți o modalitate de a salva președintele și omenirea.

Așadar, mult succes și… EVADEAZĂ DACĂ POȚI!

Comentarii

Pentru că părerea ta contează pentru noi, te rugăm să lași un comentariu pe TripAdvisor Google sau Facebook.  Mulțumim frumos!

Prezentare video:

DIFICULTATE 6
TIMP 60 MIN
ECHIPĂ 2 - 4
EXPLORARE 40%
LOGICĂ 60%
President`s Office e un joc de evadare real[ propus de Master Escape Iași. Acțiunea are loc în biroul președintelor SUA și presupune dezactivarea unor rachete nucleare în mai puțin de 60 de minute.
Preturi

Număr persoane

2
3
4

Tarif normal

100 lei
120 lei
140 lei

Happy Hour

80 lei
90 lei
100 lei

2 pers. – 100 lei/*80 lei
3 pers. – 120 lei/*90 lei
4 pers. – 140 lei/*100 lei

*Happy Hours: 10:00, 11:30, 13:00, 14:30
(Luni – Vineri)

Nuclear Control este o cameră de evadare care vă provoacă să demonstrați că puteți lucra în echipă chiar și în situații extreme.Nuclear Control este o cameră de evadare care vă provoacă să demonstrați că puteți lucra în echipă chiar și în situații extreme.Nuclear Control este o cameră de evadare care vă provoacă să demonstrați că puteți lucra în echipă chiar și în situații extreme.Nuclear Control este o cameră de evadare care vă provoacă să demonstrați că puteți lucra în echipă chiar și în situații extreme.Nuclear Control is a real life escape room that will test your skills in cysis situations.Nuclear ControNuclear Control is a real life escape room that will test your skills in cysis situations.l este o cameră de evadare care vă provoacă să demonstrați că puteți lucra în echipă chiar și în situații extreme.Nuclear Control is a real life escape room that will test your skills in cysis situations.Nuclear Control is a real life escape room that will test your skills in cysis situations.
Nuclear Control m escape_room_iasi cel_mai_mare escape_room romania escape exit boardgame petreceri_copii_iasi scoala_altfel teambuilding loc_de_joaca jocuri distractie educat2Witch Hut m escape_room_iasi cel_mai_mare escape_room romania escape exit boardgame petreceri_copii_iasi scoala_altfel teambuilding loc_de_joaca jocuri distractie educat2SHERLOCK HOLMES m escape_room_iasi cel_mai_mare escape_room romania escape exit boardgame petreceri_copii_iasi scoala_altfel teambuilding loc_de_joaca jocuri distractie educat2Galaxy Room m escape_room_iasi cel_mai_mare escape_room romania escape exit boardgame petreceri_copii_iasi scoala_altfel teambuilding loc_de_joaca jocuri distractie educat2Paulie's Joint m escape_room_iasi cel_mai_mare escape_room romania escape exit boardgame petreceri_copii_iasi scoala_altfel teambuilding loc_de_joaca jocuri distractie educat2Reverse Station m escape_room_iasi cel_mai_mare escape_room romania escape exit boardgame petreceri_copii_iasi scoala_altfel teambuilding loc_de_joaca jocuri distractie educat2Mystery Room m escape_room_iasi cel_mai_mare escape_room romania escape exit boardgame petreceri_copii_iasi scoala_altfel teambuilding loc_de_joaca jocuri distractie educat2Lego Minecraft m escape_room_iasi cel_mai_mare escape_room romania escape exit boardgame petreceri_copii_iasi scoala_altfel teambuilding loc_de_joaca jocuri distractie educat2
Powered by PINPOINT.WORLD

Vă asigurăm că datele dvs rămân confidenţiale conform legislaţiei în vigoare! Pentru mai multe detalii citeşte
Notificare cu privire la protecţia datelor personale.

Copiii cu vârste între 7 și 12 ani inclusiv pot participa la jocurile de evadare doar însoțiți de către un adult.