Camere

Preturi Escape Room: Mici modificări

Nota noastră:

master escape iasi

Preturi Escape Room: Mici modificări

Master Escape!

Un loc plin de mister, provocări și tensiune!

Un loc unde numai cei cu adevărat determinați să rezolve misterul o fac.

Fiind unul din cele mai complexe Escape Room-uri din România, jocurile puse la punct de „Profesorul Nebun” nu sunt pentru oricine, rata de evadare fiind undeva la 50% acum (modul hardcore) .

Luând în considerare acest aspect, am spus să oferim posibilitatea doritorilor să fie prezenți în număr puțin mai mare în cameră. Mai exact echipe de 5 și respectiv 6 persoane.

Fiind încă două minți implicate, rata de evadare ar trebui să fie mai bună și gradul de satisfacție mult mai mare.

Dar asta nu înseamnă că grupurile de 2 sau 4 persoane le-am eliminat, nu, acestea încă sunt prezente (nu ar avea logică).

O bună parte din evadările cu succes au fost făcute din grupuri de 2-4 persoane. Suplimentarea numărului de persoane ce pot intra în cameră oferă nu numai posibilitatea prezenței grupurilor mai mari în Escape Room dar și fluidizeaza procesului de evadare (deși până la urmă depinde tot de invidizi 😀 ).

Prețurile Master Escape

Prețurile pentru grupurile de 2-4 persoane sunt aceleași, pentru 5 și 6 se mai adaugă 10 lei, adică 5 persoane 110RON și 6 persoane 120RON.

Happy Hour Master Escape este un test care inițial l-am pornit ca fiind o oră aleatorie unde doritorii puteau să rezerve camera la 50% reducere. Asta înseamna să intri pe site la momentul oportun.

Acum ne-am gândit la o nouă implementare, una mult mai bună din punctul nostru de vedere.

În intervalul orar 10:00-14:30 de Luni până Vineri, beneficiați de o reducere, aceasta crește odată cu numărul de persoane, adică:

2 persoane 70RON

3 persoane 75RON

4 persoane 80RON

5 persoane 85RON

6 persoane 90RON

Cam asta am avut de anunțat cu referire la noile modificări aduse la desfășurarea activității noastre.

Nu uitați, vă rog! să acordați un calificativ pe Trip Advisor (dacă ați fost la Escape Room) , ne ajută nespus de mult! Click aici.

Lasă un comentariu: