Reverse Room

Reverse Room logo
Reverse Room – „Cu siguranță cea mai interesantă, dar și cea mai dificilă din cele 8 camere de evadare de la Master Escape. ”

Reverse Room – escape game by Master Escape

Cea mai interesantă, dar și cea mai dificilă cameră… 

Reverse Room este o cameră de evadare cu susul în jos 

După câteva luni de muncă am creat pentru voi o cameră cu un design deosebit. Astfel,  ”Cel mai provocator joc de evadare”. un escape room în 3 episoade. Fiecare episod are câte 2 module.

Atractiv pentru echipele experimentate

Va fi o super provocare să rezolve câte 2 module din fiecare episod pentru a evada doar într-o oră. Ba mai mult, vor avea posibilitatea să încerce ceva unic… Pot încerca un joc complex de evadare în 3 episoade și 6 module, având la dispoziție 3 ore!

Pentru echipele pentru care distracția primează

Master Escape vă oferă ocazia de a evada din Reverse Room iasi treptat, pe module! Așadar, accepta provocarea și să pot încerca să evadeze din Reverse Room: adulții cu mai puțină experiență, cât și copiii cu vârsta minimă 12 ani.

Povestea Reverse Room

Împreună ați plecat în căutarea unui cadou spre un anticariat vechi, de la marginea orașului. Sunteți invitați la ziua unui prieten, mare pasionat de lucruri vechi și valoroase. La magazin, unul dintre voi descoperă Cubul…  Este ”atras” și începe să se joace el.  E un puzzle 3d cu simboluri inscripționate pe fiecare față. La un moment, cubul a fost activat și atunci s-a produs magia. Ați desfăcut cubul și ați trecut prin al 7-lea portal al lumilor de mult apuse. Ați fost teleportați într-o cameră cu susul în jos… Bine ați venit în Reverse escape room Station! Misiunea voastră e să refaceți cubul, să descoperiți toate secretele camerei… Și, la final, o cale pentru a vă întoarce acasă, o soluție pentru a evada!

Mult succes!

APTITUDINI NECESARE

🤔 Logică
90%
🤓 Intuiție
60%
👀 Percepție
85%
🔍 Explorare
55%

RATĂ DE EVADARE: 10%

Share This: