Escape Room Games

Save Santa Escape Room

Nota noastră:
Save Santa Escape Room
Vino cu familia, salveaza Craciunul si evadeaza din atelierul Mosului!

Save Santa Escape Room Iasi

Save Santa Escape Room

Save Santa Escape Room – The Story

Scrisorile lui Mos Craciun

Pe parcursul anului, Mos Craciun primeste de la copilasii din toata lumea scrisori cu ceea ce isi doresc. Cei care nu pot trimite scrisori, isi pun dorinte, iar acestea ajung la Mosul sub forma de stelute. El aduna toate scrisorile si stelutele primite si le transforma in cadouri pentru a le imparti copiilor in noaptea de Craciun.

Ghidut – spiridusul nazdravan

Anul acesta, Mos Craciun a intampinat o problema. Ghidut, cel mai nazdravan dintre spiridusi, i-a facut o farsa mosului. Acesta a ascuns cateva scrisori si stelute prin intregul atelier, iar mosul a plecat la drum nestiind ca ii lipsesc cateva cadouri.

O cursa contra cronometru

Voi trebuie sa sariti in ajutorul lui Mos Craciun si sa gasiti in 60 de minute scrisorile si stelutele ascunse de Ghidut pentru ca mosul sa isi poata completa lista de cadouri.

Dialogul Mosului

….. țrrrr țrrrrr

Salutare, dragii mosului! Va sun de la fabrica de cadouri. Intr-o ora urmeaza sa imi iau zborul de la Polul Nord pentru a imparti cadouri copiilor din toata lumea. Dupa cum bine stiti, Ghidut a facut o boacana. Asadar, aveti 60 de minute la dispozitie pentru a completa lista cu cadouri. Nu va panicati deoarece Ghidut a lasat cateva indicii, iar cu putina istetime si vointa, voi veti reusi sa rezolvati toate provocarile si sa salvati Craciunul. Mult succes si nu uitati, scrisorile contin….

Descriere Save Santa Escape Room

Camera de evadare „Save Santa” este o camera nou creata in preajma sarbatorilor de Craciun 2017. In camera veti gasi in jur de 12 jocuri de logica, explorare, intuitie si perceptie. Aceste jocuri sunt recomandate si copiilor de la 5-6 ani in sus.

Save Santa – ideal pentru familiile cu  copii

Vino impreuna cu familia ta, salveaza Craciunul si evadeaza din atelierul lui Mos Craciun… Noi iti garantam o experienta minunata!

Galerie foto

Urmareste-ne si pe facebook…

Vezi imagini si fotografii cu camera si echipele care au evadat…

AICI >> Master Escape

sau

AICI >> Petreceri copii Iasi