SCOALA ALTFEL

Scoala Altfel escape_room_iasi cel_mai_mare escape_room romania escape exit boardgame petreceri_copii_iasi scoala_altfel teambuilding loc_de_joaca jocuri distractie educatie
Scoala Altfel si alte activitati extrascolare

Nu ratați cel mai frumos program Scoala Altfel, cu:
– muzică, dans și animație
– numere de magie
– jocuri de evadare (în echipe de 4-8 copii în cameră)
– jocuri interactive și educative (în echipe de 6-10 copii la masă)…
Cadrele didactice beneficiază de programul Scoala Altfel Iasi și meniul All-Inclusive gratuit.

În cadrul programului Scoala Altfel Iasi, copiii vor intra în camere create special pentru ei, cu scopul de a rezolva o serie de jocuri de explorare, logică, intuiție, percepție și îndemânare. Ei vor avea parte de o aventură plină de distracție, suspans și mister. Jocul de evadare este o cursă contra cronometru, catalizatoare de energie și bună dispoziție. Scopul final este de-a încuraja copiii, printr-o activitate recreativă, să gândească, să comunice și să se ajute reciproc pentru un scop comun, acela de a se autodepăși și de a evada împreună cu echipa.
În cadrul programului Scoala Altfel Iasi, copiii vor interacționa jucând în echipe de 6-10 jucători la masă, diverse jocuri interactive și educative. Prin aceste jocuri amuzante, copiii își vor dezvolta vocabularul, comunicarea, logica, imaginația și percepția.
Opțional, vă putem oferi un meniul All-Inclusive, de petreceri pentru copii, cu: pizza, fursecuri, alune, covrigei, bomboane, ape, sucuri și șampanie pentru copii.

Pentru informaţii suplimentare şi preţuri:

0771538557

0740505753