HARRY POTTER

Harry Potter Escape Room Game IASI
Povestea

Harry Potter

~ Camera Necesităţii ~

Harry Potter este o serie de șapte romane fantastice scrise de autorul britanic J. K. Rowling. Romanele relatează viața unui tânăr vrăjitor pe nume Harry Potter, dar şi a prietenilor prietenii săi: Hermione Granger și Ron Weasley.

Pentru cine nu ştie, tinerii vrăjitori merg an de an la Şcoala de vrajitorie şi magie din Hogwarts. Ei învaţă şi concurează, fiind grupaţi în patru mari case de vrăjitori: Ravenclaw, Hufflepuff, Gryffindor şi Slytherin.

Cel mai faimos elev din Hogwarts este Harry Potter şi aparţine casei Gryffindor. El a dispărut împreună cu prietenii lui cei mai buni: Ron Weasley şi Hermione Granger.

Recent, un complot la Hogwarts pune vieţile acestora în primejdie. Voi, membrii casei Gryffindor trebuie să-i ajutati. Însă, ca să reuşiţi, aveţi nevoie de Camera Necesităţii.

Aceasta este o cameră magică din castelul Hogwarts. Aici vrăjitorii pot intra doar atunci când au mare nevoie de ea.

Uneori e acolo și alteori nu. Dar, când apare, e întotdeauna echipată pentru nevoile căutătorilor.

Se ştie că se transformă în orice vrăjitorii au nevoie. Şi, odată intraţi aici, rămân captivi până când vor găsi toate răspunsurile…

Baghetele magice nu funcționează aici! De aceea, mai mult ca oricând, trebuie să lucrați împreună şi să fiți isteți pentru a găsi toate răspunsurile și, în cele din urmă, calea de evadare din cameră.

Petru asta aveți 90 de minute la dispoziţie!

Eu sunt încrezător în voi toți și sper că veți reuși. Mult succes, distrație maximă și …

EVADEAZĂ DACĂ POȚI!

Comentarii

Pentru că părerea ta contează pentru noi, te rugăm să lași un comentariu pe TripAdvisor Google sau Facebook.  Mulțumim frumos!

 

Termeni şi condiţii

Dificultate 7/10
Timp 90 minute
Echipa de 3 - 6 pers
Explorare 35%
Logică 25%
Percepţie 40%
Harry Potter Escape Room Exit Games IASI
TARIFE:

*Happy Hour: miercuri, joi și vineri, ora 14:00.

 

 

Mystery Room este un joc de evadare reală din laboratorul Savantului NebunLEGO MINECRAFT sunt 2 jocuri de evadare reală dintr-o cameră bi-modularăPresident's Office este un joc de evadare reală dintr-o situaţie de criză mondialăNuclear Control este o cameră de evadare care vă provoacă să demonstrați că puteți lucra în echipă chiar și în situații extreme.MASTER ESCAPE room Iasi - WITCH HUT - exit gameMASTER ESCAPE room Iasi - Sherlock Holmes - exit_gameMASTER ESCAPE room Iasi - GALAXY ROOM - exit game
Reverse Station m escape_room_iasi cel_mai_mare escape_room romania escape exit boardgame petreceri_copii_iasi scoala_altfel teambuilding loc_de_joaca jocuri distractie educat2Mystery Room este un joc de evadare reală din laboratorul Savantului NebunLEGO MINECRAFT sunt 2 jocuri de evadare reală dintr-o cameră bi-modularăPresident's Office este un joc de evadare reală dintr-o situaţie de criză mondialăNuclear Control este o cameră de evadare care vă provoacă să demonstrați că puteți lucra în echipă chiar și în situații extreme.MASTER ESCAPE room Iasi - WITCH HUT - exit gameMASTER ESCAPE room Iasi - Sherlock Holmes - exit_gameMASTER ESCAPE room Iasi - GALAXY ROOM - exit game
Powered by PINPOINT.WORLD

Vă asigurăm că datele dvs rămân confidenţiale conform legislaţiei în vigoare! Pentru mai multe detalii citeşte
Notificare cu privire la protecţia datelor personale.

Această cameră a fost concepută pentru minimum 3 adulți sau 4 copii! Copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 11 ani pot participa la acest joc de evadare, doar însoțiți de un adult!

Harry Potter Escape Room IASI Exit Games