MYSTERY ROOM

Master Escape Room Iasi - Mystery Room - exit_game
POVESTEA

Bine ați venit la Mystery Room!

În primul rând, sunteți atrași de mister și vă place să explorați lucruri noi. În al doilea rând, sunteți pasionați de jocurile și provocările logice. Mai mult, există zvonuri că vechiul spital ascunde un secret întunecat și morbid. De exemplu, oamenii spun că există acolo o cameră deținută de un om de știință nebun. Așadar, oamenii o numesc Mystery Room. Prin urmare, doriți să explorați interiorul laboratorului științific pentru a dezlega misterul.

Dar, după ce ați intrat, ușa s-a încuiat în spatele vostru. Deci, tu și prietenii, colegii sau familia sunteți acum captivi în cameră. Deja simțiți că presiunea crește, aproape puteți simți cum adrenalina vă aleargă prin vene. Și parcă deja ați uitat motivul pentru care ați intrat în Mystery Room.

Totuși, trebuie să găsiți o modalitate de a ieși din cameră. În plus, trebuie să o faceți în mai puțin de 60 de minute. Cu alte cuvinte, timpul este scurt și sunteți foarte speriați. Mai mult, trebuie să evadați înainte ca proprietarul să descopere că vă aflați în laboratorul lui.

Însă, trebuie să știți că din toate echipele care s-au aventurat în camera misterelor, puține au și reușit să iasă! Mult noroc și… EVADEAZĂ DACĂ POȚI!

Comentarii

În concluzie, părerea ta contează pentru noi. Așadar, lasă un comentariu pe TripAdvisorGoogle sau Facebook. Mulțumim frumos!

DIFICULTATE 6
TIMP 60 MIN
ECHIPĂ 2 - 4
EXPLORARE 45%
LOGICĂ 90%
RATĂ DE EVADARE 60%
Preturi

Număr persoane

2
3
4

Tarif normal

100 lei
120 lei
140 lei

Happy Hour

80 lei
90 lei
100 lei

2 pers. – 100 lei/*80 lei
3 pers. – 120 lei/*90 lei
4 pers. – 140 lei/*100 lei

*Happy Hours: 10:00, 11:30, 13:00, 14:30
(Luni – Vineri)

LEGO MINECRAFT sunt 2 jocuri de evadare reală dintr-o cameră bi-modularăPresident's Office este un joc de evadare reală dintr-o situaţie de criză mondialăNuclear Control este o cameră de evadare care vă provoacă să demonstrați că puteți lucra în echipă chiar și în situații extreme.MASTER ESCAPE room Iasi - WITCH HUT - exit gameMASTER ESCAPE room Iasi - Sherlock Holmes - exit_gameMASTER ESCAPE room Iasi - GALAXY ROOM - exit gameMASTER ESCAPE room Iasi - PAULIE'S JOINT - exit_gameNuclear ControNuclear Control is a real life escape room that will test your skills in cysis situations.l este o cameră de evadare care vă provoacă să demonstrați că puteți lucra în echipă chiar și în situații extreme.
LEGO MINECRAFT sunt 2 jocuri de evadare reală dintr-o cameră bi-modularăPresident's Office este un joc de evadare reală dintr-o situaţie de criză mondialăNuclear Control este o cameră de evadare care vă provoacă să demonstrați că puteți lucra în echipă chiar și în situații extreme.MASTER ESCAPE room Iasi - WITCH HUT - exit gameMASTER ESCAPE room Iasi - Sherlock Holmes - exit_gameMASTER ESCAPE room Iasi - GALAXY ROOM - exit gamePaulie's Joint este un joc de evadare reală dintr-o cameră de hotel din Las Vegas, unde mafioţii se întâlnesc noaptea să joace pokerReverse Station m escape_room_iasi cel_mai_mare escape_room romania escape exit boardgame petreceri_copii_iasi scoala_altfel teambuilding loc_de_joaca jocuri distractie educat2
Powered by PINPOINT.WORLD

Vă asigurăm că datele dvs rămân confidenţiale conform legislaţiei în vigoare! Pentru mai multe detalii citeşte
Notificare cu privire la protecţia datelor personale.

Copiii cu vârste între 7 și 12 ani inclusiv pot participa la jocurile de evadare doar însoțiți de către un adult.