ȘCOALA ALTFEL

ACTIVITĂŢI EXTRAŞCOLARE

Scoala Altfel escape_room_iasi cel_mai_mare escape_room romania escape exit boardgame petreceri_copii_iasi scoala_altfel teambuilding loc_de_joaca jocuri distractie educatie

ȘCOALA ALTFEL

ACTIVITĂŢI EXTRAŞCOLARE

Școala Altfel la Master Escape

Școala Altfel se integrează perfect la Master Escape. Programul Şcoala Altfel la Master Escape ajută concret la dezvoltarea competenței de învățare și a abilităților socio-emoționale.

Prin jocurile de evadare, la Master Escape, copiii îşi dezvoltă într-un mod plăcut gândirea analitică şi practică.

Escape Games sunt jocuri de evadare reală pe echipe, din camere special amenajate. Camerele au tematici diferite și jocuri unice de logică, intuiție, percepție și îndemânare.

Jocurile de evadare au un rol major în dezvoltarea cognitivă a copiilor.

 

 

Locul ideal pentru Şcoala Altfel sau alte evenimente extraşcolare 

La Master Escape este locul ideal pentru programul Şcoala Altfel sau un eveniment cu clasa. Doar aici toţi elevii şi preşcolarii beneficiază de un program variat de activități recreative, interactive şi socio-educative de dezvoltare personală cognitivă.

Acest program poate include: Escape Games, Board Games, jocuri tip Energizer, magie, coregrafie, animație, muzică și dans.

Vezi Beneficii Educaționale ale jocurilor de evadare!

În plus, pe durata jocului de evadare, copiii vor învăța să comunice și să lucreze eficient în echipă.

Echipele sunt formate din 4 sau 5 copii. Toți copiii participă la rezolvarea jocurilor, sub atenta supraveghere și îndrumare a operatorilor Master Escape.

Mai mult, copiii sub 12 ani sunt asistați și ajutați de animatori în camerele de evadare.

Board Games sunt jocuri de societate cu caracter educativ ce se desfășoară la mesele de joc, individual sau pe echipe. Aceste jocuri dezvoltă limbajul, gândirea și imaginația copiilor, completând cunoștințele învățate la școală.

Cadrele didactice beneficiază în mod gratuit de meniul și activitățile Școala Altfel.

ACTIVITĂŢI EXTRAȘCOLARE 

OFERTA MASTER ESCAPE

Master Escape room Iasi - ŞCOALA ALTFEL - divertisment educativ
Print
pag 3

Cu Şcoala Altfel la Master Escape, copiii vor avea ocazia să-și testeze şi să-şi dezvolte gândirea analitică și practică.

Ei vor învăța lucruri noi și interesante, lucrând în echipă şi rezolvând jocuri de logică, intuiţie, îndemânare sau percepţie.

 

Pachet 1 – Escape Room Games

  • Programul include un joc de evadare de copilVom forma echipe de 4, 5 sau 6 copii. Fiecare echipă va intra într-o cameră de evadare! Jocul durează 60 de minute. Fiecare joc reprezintă o aventură unică, plină de adrenalină, suspans și mister. În cameră, copiii sub 12 ani vor fi supravegheți, asistați și ajutați de către animatori. Copiii vor rezolva o serie de provocări cognitive. Aceste provocări pot fi sub formă de jocuri, ghicitori sau probleme de logică, intuiție, explorare, percepție sau îndemânare. Toate provocările camerei de evadare au fost create pentru a testa și antrena comunicarea, munca în echipă, isteţimea, dar şi abilitățile ludice ale copiilor.

Durata :  1 oră (un joc de evadare de 60 de minute)

Preț : 60 lei /copil 

 

 

Pachet 2 – Escape Room & Board Games

Pachetul cuprinde o evadare de elev și jocuri de societate alături de îndrumători. Copiii își vor testa ingeniozitatea și istețimea la jocuri celebre precum “Alias”, “Cinci secunde”, “Activity”, “Dixit” și multe altele.

Durata : 90 minute (un joc de evadare şi jocuri socio-educative)

Preț : 75 lei/ copil

 

 

Pachet 3 – Escape Room & Board & Energizer Games

Pe lângă evadarea din cameră și jocurile de societate, copiii vor fi provocați de către animatori la jocuri tip Energizer. Acestea sunt o serie de jocuri recreative şi interactive de grup, care solicita atenția și aptitudinile fizice, având rol de-a stimula energia şi buna dispoziţie a participanţilor.

Durata : 120 minute (un joc de evadare, jocuri socio-educative şi jocuri interactive de grup)

Preț : 90 lei/ copil

 

 

ŞCOALA ALTFEL / EVENIMENTE EXTRAŞCOLARE

Servicii opționale

  • Meniu All-inclusive. Comandăm o pizza mare la 3 copii, plus una bonus. Punem pe mese bomboane, covrigei Chio, ronţăieli Salatini, alune Soltino, Iar, de băut, oferim copiilor apă plată Borsec, Dorna sau Carpatica, sucuri acidulate din gama Cola sau Pepsi (fără coca-cola sau pepsi-cola!) şi sucuri neacidulate din gama Tymbark sau Granini. În plus, asigurăm toată vesela de unică folosință: șervețele, pahare, farfurii, lingurițe, etc. Prețul meniului este 35 lei de copil. La pachetul ales se adaugă 30 minute.
  • Evenimentul va fi filmat și fotografiat. Master Escape are drept de autor asupra jocurilor sale de evadare! La petrecere vor filma și fotografia doar reprezentanţii Master Escape. Astfel, vom filma și fotografia echipele de copii în camerele de evadare, în timpul şi la finalul jocului de evadare. Apoi, vom filma și fotografia momente importante din timpul petrecerii. Iar, la final de petrecere, vom face poze de grup cu sărbătoritul(a) împreună cu invitaţii. Imediat ce sunt prelucrate, veţi primi pe adresa de e-mail pozele cele mai reuşite. Şi, după montaj, un clip video de câteva minute. Preţul serviciului este 200 lei.
  • Trucuri de magie și iluzionism. Vă oferim contra cost un program artistic de 15-20 minute cu numere amuzante de magie și iluzionism dedicat copiilor cu vârsta maximă 12 ani! Preţul serviciului este 200 lei.

Pentru informaţii suplimentare şi rezervări sunați la  0771538557  

 

 

Print
pag6