TEAM BUILDING

Team Building escape_room_iasi cel_mai_mare escape_room romania escape exit boardgame petreceri_copii_iasi scoala_altfel teambuilding loc_de_joaca jocuri distractie educatie
Team building cu jocuri de evadare
OFERTE
 1. Enjoy to Escape

  Team building cu Jocuri de evadare (4-5 pers. în cameră) :

 • 65 lei / persoană / joc de evadare la 60 minute (Witch Hut, President’s Office, Damn Crypt, Midnight Crime)  
 • 85 lei / persoană / joc de evadare la 90 minute ( Prison Break, Starship Galaxy, Harry Potter, Maniac Room)

Master Escape este cel mai mare centru escape room din România. Aici poți participa la un maraton de 8 camere de evadare. Fiecare cameră are o poveste unică și reprezintă o adevărată provocare. E o cursă contra cronometru, pe echipe. Aveți un timp limită de doar 60 sau 90 de minute pentru a rezolva o misiune și/sau a găsi o modalitate de ieșire din cameră, de-a evada. Pentru asta, trebuie să rezolvați o serie de jocuri de logică, intuiție, percepție sau îndemânare. Dar, cel mai important, trebuie să lucrați în echipă! Urmăriţi aici câteva Sfaturi de urmat pentru o evadare de succes.

 1. Escape & Board Games

  Jocuri de evadare + Jocuri socio educative la masă – Boardgames :

  După evadare, puteţi rămâne să vă jucaţi sau să jucăm împreună diverse jocuri de societate interactive şi amuzante, precum Mafia, Alias, Nume de Cod, Activity, Tabu etc sau multe alte jocuri de strategie chiar.

 • 30 lei/ persoană → Durata: 60 minute

După evadare, continuăm distracția cu jocuri de societate, individual sau pe echipe, ajutați și îndrumați de către personalul Master Escape Room Iasi.

 1. Energizer & Escape & Board Games

  Jocuri tip Energizer + Jocuri de evadare + Boardgames:

 • 30 lei/ persoană → Durata: 30 minute

La Master Escape ne putem juca împreună diverse jocuri amuzante şi interesante de tip Energizer. Aceste jocuri asigură distracţia şi voia bună. Şi, în plus, au rol de a ridica nivelul de energie și de a promova interacțiunea de grup. Garantat vă veți distra alături de personalul Master Escape!

 1. Double Escape

  Jocuri de evadare (4-5 pers. în cameră) :

 • 120 lei/ persoană Durata: 2 ore → Două jocuri de evadare la 60 de minute
 • 140 lei/ persoană Durata: 2,5 ore →  Un joc de evadare la 60 de minute şi un joc de evadare la 90 de minute
 • 160 lei/ persoană → Durata: 3 ore → Două jocuri de evadare la 90 de minute

Echipele se vor bucura de 2 jocuri de evadare. Fiecare echipă va încerca să evadeze din 2 camere cu design, tematici și provocări diferite.


 1. OpționalMENIU: Snacks & Drinks : alune, covrigei, bomboane, ape, sucuri şi bere.
 • 35lei/ persoană

   

Preţurile sunt valabile pentru un grup de minim 15 persoane !!!

Pentru detalii și rezervări sunați la  (0771) 538 557

Master Escape room Iasi - TEAMBUILDING - divertisment educativ

If you’re struggling to write a college paper Do not fret! There are many ways of getting help. This article will help you understand how to create a college paper that is successful and gets you the top https://dailynewshungary.com/the-best-college-paper-writing-services/ grades. You must properly reference your sources when writing essay, bibliographies, and references lists. An engaging introduction is essential in composing a compelling essay. Include as much information as you are able about your sources.

No responses

Be the first to comment

Lasă un răspuns