tc escape_room_iasi cel_mai_mare escape_room romania escape exit boardgame petreceri_copii_iasi scoala_altfel teambuilding loc_de_joaca jocuri distractie educatie 1

Termeni şi condiţii

Condiții necesare pentru a beneficia de serviciul „Petreceri Copii”

Master Escape dă în folosința Beneficiarului spațiul destinat activităților și serviciilor prevăzute în Programul de Divertisment Educațional, doar cu respectarea următoarelor:

Petrecerile cu Escape Room pentru copii sunt dedicate copiilor cu vârsta minimă de 7 ani. Copiii cu vârsta sub 7 ani pot participa la jocurile de evadare doar însoțiți de către părinți. Copiii cu vârste între 7 și 11 ani inclusiv, pot participa la jocurile de evadare doar însoțiți de către un adult sau de către personalul Master Escape.
Programul de Divertisment Educațional durează 2,5 ore. (Excepția e O’MEGA PARTY cu 2 evadari, la care se adaugă încă o oră.) Durata totală a petrecerii, inclusiv cu timpii de sosire invitați și de eliberare a spațiului, se poate prelungi GRATUIT, dar nu cu mai mult de 30 de minute. Beneficiarul se obligă la plata prețului de 75 lei pentru fiecare 15 minute în plus față de durata petrecerii.

Programul de Divertisment Educațional cuprinde:
10′ – sosirea/primirea invitaților, opțional fotografiat, filmat
30′ – jocuri „Board Games”, opțional fotografiat, filmat
10′ – instructaj prealabil intrării în camerele de evadare
60′ – jocuri „Escape Room”, fotografiat echipele la final de joc
15′ – servirea meniului (opțional „All-inclusive”) pentru copii
30′ – jocuri „Energizer”, dans, muzică, animație, opțional Magie, fotografiat, filmat
10′ – moment solemn, servire tort și șampanie, eventual fotografiat, filmat
15′ – poza de grup, eliberarea spațiul, final de petrecere

Intervale orare disponibile petrecerilor cu Escape Room pentru copii sunt:
Luni – Vineri: 14:00 – 16:30 şi 17:30 – 20:00
Sâmbătă – Duminică: 10:30 – 13:00, 14:00 – 16:30, 17:30 – 20:00
Şcoala Altfel (Luni – Vineri): 08:30 – 10:30 şi 11:30 – 13:30

Minimul 10 copii participanți la petrecere, cu vârsta minimă 7 ani. Prețurile pachetelor de petreceri pentru copii sunt calculate pentru minimul de 10 copii și separat pentru fiecare copil în plus față de minimul de 10 copii. Beneficiarul este de acord și va plăti prețul pachetului agreat, calculat la minimul 10 copii, chiar dacă la petrecere vor participa mai puțini de 10 copii. La fel, Beneficiarul este de acord și va plăti prețul aferent pachetului ales pentru fiecare copil în plus față de minimul 10 copii.
Accesul în incinta spațiului dat în folosința Beneficiarului este permis cu cel mult 15 minute înainte de eveniment. Respectați această regulă pentru a ne permite pregătirea și igienizarea spațiului, resetarea camerelor de evadare, aranjarea meselor, etc.
Plata avansului minim de 200 lei cu cel puțin 5 zile înainte. Nu se consideră rezervate petrecerile la care nu este achitat avansul.
Confirmarea numărului de copii participanți la petrecere se face cu cel puțin 1 zi înainte!
Copiii cu vârsta sub 5 ani nu vor fi luați în calcul la plata prețului pentru petrecere. Ei vor fi permanent supravegheați, în grija și răspunderea părinților sau însoțitorilor lor. Master Escape nu răspunde de eventualele accidentări.
Copiii cu vârsta minimă de 5 ani vor fi luați în calcul la plata prețului pentru petrecere. Ei vor fi supravegheați de personalul Master Escape, dar acesta nu poate fi învinuit și nu se face responsabil de accidentările, certurile sau lovirile între copii sau de accidentările survenite în urma nerespectării regulilor, indicațiilor sau sfaturilor animatorilor.
Nu lăsați obiectele de valoare nesupravegheate! Master Escape și personalul său nu poate fi învinuit și nu răspunde de obiectele uitate, pierdute, distruse, dispărute sau furate.
Este interzis copiilor să aibă asupra lor obiecte ascuțite, contondente care pot răni alte persoane, inclusiv jucării tip kendama.
Fără telefoane mobile! Pe toată durata petrecerii recomandăm copiilor să lase telefoanele deoparte și să participe activ.
Minorii sub 12 ani trebuie însoțiți la petrecere de către un adult sau un părinte! Supravegherea de către un adult este necesară. Nu vă lăsați copiii nesupravegheați. În cazul în care copiii nu sunt supravegheați, există riscul de accidentare. Însoțitorul este răspunzător de eventualele accidentări ale copiilor.
Nu sunt admiși copiii bolnavi în camerele de evadare, sau salon. Ne rezervăm dreptul de a refuza primirea copiilor bolnavi. Mulțumim pentru înțelegere!
Nu admitem comportamentul violent, jocurile agresive sau loviturile aplicate copiilor de către alți copii sau de către adulți.
Este interzis limbajul vulgar! Pentru ca toți copiii să aibă parte de momente de relaxare și bună dispoziție nimeni nu are voie să vorbească vulgar sau să se comporte necivilizat.
Beneficiarul și părinții sunt direct răspunzători de copiii care participă la petrecerea. În cazul în care se produc daune materiale din neglijența sau utilizare necorespunzătoare, se va achita contravaloarea obiectelor deteriorate.
Nu lăsați obiecte de valoare nesupravegheate! Master Escape nu răspunde de obiectele pierdute, distruse sau furate!

 

LOCUL DE JOACĂ ESTE SUPRAVEGHEAT DE PERSOANE SPECIAL ANGAJATE PENTRU ACEST POST,
DAR MASTER ESCAPE ȘI SUPRAVEGHETORII NU ÎȘI ASUMĂ RESPONSABILITATEA PENTRU:

 • CERTURILE, LOVITURILE, ACCIDENTELE ȘI RELAȚIILE DINTRE COPII, INTERVENIND ÎNTRE ACEȘTIA DOAR DACĂ AU POSIBILITATEA ȘI OBSERVĂ LA TIMP PROBLEMELE ȘI ALTERCAȚIILE;
 • ACCIDENTĂRILE SAU LEZIUNILE CAUZATE DE NERESPECTAREA DE CĂTRE COPII A REGULILOR DE UTILIZARE A LOCULUI DE JOACĂ, A INSTRUCTAJULUI PREALABIL PENTRU JOCUL DE EVADARE, A FOLOSIRII NECORESPUNZĂTOARE A ECHIPAMENTELOR, APARATELOR DE JOACĂ ȘI JUCĂRIILOR, DIN NECUNOASTEREA REGULILOR PREZENTULUI REGULAMENT DATORATĂ NECITIRII ACESTORA DE CĂTRE ÎNSOȚITORI, DIN NEASCULTAREA ȘI REFUZUL RECOMANDĂRILOR SUPRAVEGHETORILOR, DIN NEGLIJENȚA ADULȚILOR ÎNSOȚITORI SAU DIN NEATENȚIA COPIILOR;
 • ACCIDENTĂRILE SAU LEZIUNILE CAUZATE DE PROBLEMELE DE SĂNĂTATE MENTALĂ, PSIHICĂ, EMOȚIONALĂ SAU DE MOTRICITATE ALE COPIILOR SAU ADULȚILOR PARTICIPANȚI LA PETRECERE;
 • PROBLEMELE APĂRUTE DIN INCAPACITATEA SAU SLABA CAPACITATE DE COMUNICARE A COPIILOR, A COPIILOR ÎNTRE EI SAU A COPIILOR CU PERSONALUL SUPRAVEGHETOR.

SUPRAVEGHETORII AU ROL DE SUPERVIZARE GENERALĂ A LOCULUI DE JOACĂ  ȘI NU A FIECĂRUI COPIL ÎN PARTE conf. Art. 6, pct. D, H.G. 435/2010

 • COPIILOR LI SE INTERZICE, PE TOATĂ PERIOADA PETRECERII, SĂ AIBĂ ASUPRA LOR, ÎN LOCUL DE JOACĂ, OBIECTE ASCUȚITE SAU OBIECTE CONTONDENTE (precum cuțite, bețe, creioane, pixuri, chei, etc).
 • ESTE INTERZISĂ DISTRUGEREA JUCĂRIILOR ȘI A SPAȚIULUI DE JOACĂ (INCLUSIV PRIN SCUIPAT, MURDĂRIRE, ZGÂRIERE, RUPERE, SMULGERE, LOVIRE). DACA TOTUȘI SE PRODUCE DISTRUGEREA DE CĂTRE COPIL, BENEFICIARUL ȘI PĂRINTELE ÎȘI ASUMĂ RESPONSABILITATEA ACHITĂRII CONTRAVALORII PAGUBELOR.
 • ESTE INTERZIS JOCUL CU APA DE LA TOALETĂ SAU APA DE BĂUT.
 • ESTE INTERZIS CONSUMUL BĂUTURILOR ALCOOLICE TARI (whisky, vodka, coniac, etc) ÎN INCINTA LOCULUI DE JOACĂ PENTRU COPII (conf. hotărârilor luate de Consiliul General al Primariei, în colaborare cu Protecția Copilului, în 2010).
 • COPIII CU VÂRSTA SUB 5 ANI VOR FI PARMENT SUPRAVEGHEAȚI DE ÎNSOȚITORII ACESTORA.
 • NU NE ASUMĂM EVENTUALELE ÎNTÂRZIERI A SERVICIILOR PRESTATE DE COLABORATORII NOȘTRI.
 • SE PERCEPE O TAXĂ DE 50 LEI PENTRU ORICE ANIMATOR CARE NU E COLABORATOR MASTER ESCAPE.
 • NU ADMITEM, COMPORTAMENTUL VIOLENT SAU DE TIP „BULLYING” (comportament ostil, de excludere și de luare în derâdere a cuiva, de umilire, etc.), JOCURILE AGRESIVE, VIOLENȚA VERBALĂ SAU LIMBAJUL VULGAR.
 • BENEFICIARUL ESTE DIRECT RĂSPUNZĂTOR DE TOȚI INVITAȚII PARTICIPANȚI LA PETRECERE. ASTFEL, BENEFICIARUL ÎNȚELEGE, ESTE DE ACORD ȘI SE OBLIGĂ LA PLATA DAUNELOR MATERIALE PROVOCATE DE CĂTRE INVITAȚII SĂI.
 • NE REZERVĂM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENȚII.

RESPECTÂND CONDIŢIILE NECESARE, ATÂT COPIII CÂT ȘI CEILALȚI INVITAȚI VOR PETRECE ÎN SIGURANȚĂ, ÎNTR-UN MOD PLĂCUT ȘI CIVILIZAT.

Notificare cu privire la protecția datelor personale

Informaţii Generale

a) Introducere
În 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (“Regulamentul”).
Scopul principal al acestuia este creșterea nivelului de protecție a datelor personale și crearea unui climat de încredere care să permită fiecărei persoane controlul asupra propriilor date.
Astfel, considerăm că este un moment potrivit să te informăm cum protejăm datele tale personale și cum ne însușim prevederile Regulamentului.
Următoarea notificare privind protecția datelor este concepută pentru a te informa cu privire la prelucrarea datelor tale personale și drepturile tale. Privind această procesare în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor (“GDPR”) și legislația locală în vigoare.
b) Operatorul
Noi, societatea MASTER ESCAPE SRL cu sediul în Iași, Bd. Socola nr. 22, reprezentăm operatorul, în conformitate cu GDPR și, prin urmare, suntem responsabili pentru procesarea datelor descrisă mai jos. Pentru întrebări sau solicitări privind prelucrarea datelor, te rugăm să ne contactezi la datele de contact pe care le poți găsi mai jos. Colectarea acestor date se face doar cu acordul tău.
Refuzul tău determină imposibilitatea operatorului (MASTER ESCAPE SRL) de a încheia contractul de prestări servicii/vânzare a produselor, de a trimite informații sau produsele comandate, acestuia din urmă lipsindu-i una din condiţiile esenţiale, respectiv identitatea părţilor.
c) Datele cu caracter personal

MASTER ESCAPE SRL prelucrează următoarele date cu caracter personal:
Numele și prenumele, adresa de domiciliu și adresa de e-mail;
Datele din cartea de identitate, CNP, numărul de telefon;
Comunicațiile pe care le faci cu noi sau pe care le direcționezi către noi prin scrisori, e-mailuri, SMS, servicii de chat, apeluri și rețele de socializare.

Informaţii cu privire la Procesare

a) Tipurile de prelucrare a datelor
“Prelucrarea” înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea.
b) Principiile prelucrării datelor cu caracter personal
MASTER ESCAPE SRL se obligă să respecte principiile de protecție a datelor cu caracter personal (denumite în continuare „Principiile”) prevăzute de GDPR, pentru a se asigura că toate datele sunt:
Prelucrate în mod corect, legal și transparent; Colectate în scopuri specificate, explicite și legitime;
Adecvate, relevante și limitate în raport cu scopurile pentru care sunt prelucrate;
Corecte și actualizate;
Păstrate într-o formă care nu permite identificarea persoanelor vizate mai mult timp decât este necesar în raport de scopul prelucrării;
Procesate în conformitate cu drepturile persoanei vizate, într-un mod care să asigure o securitate adecvată a prelucrării, astfel încât datele să fie integre, confidențiale și disponibile.
c) Scopul și temeiul prelucrării datelor
Înregistrarea utilizatorilor. Vom procesa datele personale colectate prin intermediul formularului de înscriere pe site-ul www.expertconnection.ro prin care îți creezi un cont sau te abonezi la un newsletter, în vederea unei mai bune și facile administrări. Această prelucrare se bazează pe Art. 6 paragraful teza 1 litera b) GDPR.
Analiza clienților și profilare.
Ne oferi consimțământul prealabil de a utiliza datele tale personale pentru comunicări către tine: folosim datele tale pentru a gestiona relația noastră cu tine ca și client și pentru a ne îmbunătăți serviciile și experiența ta cu noi;
Îți putem furniza informațiile noastre prin e-mail. Această prelucrare se bazează în mod legitim pe Art. 6 paragraful 1 teza 1 litera a) GDPR.
Poți să te dezabonezi de la informările de acest gen. Ai dreptul de a nu consimți sau de a te opune la activitățile comerciale sau de marketing direct, inclusiv la crearea profilului în scopul activităților de acest tip. Datele tale cu caracter personal urmează a fi șterse printr-o solicitare scrisă adresată office@expertconnection.ro.
Îmbunătățirea și dezvoltarea serviciilor: Analiza modului în care folosești serviciile noastre ne ajută să te înțelegem mai bine și ne arată ce putem îmbunătăți. De exemplu: analizăm datele privind istoricul achizițiilor tale pentru a-ți furniza informații sau sfaturi în legătură cu modul optim în care poți folosi serviciile nostre. Această prelucrare se bazează în mod legitim pe Art. 6 alin. 1 lit. a) din GDPR.
Îndeplinirea unor obligații legale. Pot fi prelucrate date personale în scopul îndeplinirii unor obligații legale. Folosim informațiile tale de plată în scopuri de contabilitate, facturare și pentru detectarea și/sau prevenirea oricăror activități frauduloase. Această prelucrare se
bazează în mod legitim pe Art. 6 alin. 1 lit. c) din GDPR.
d) Beneficiarii datelor
Nu se efectuează alte transferuri de date cu caracter personal către alți destinatari, cu excepția cazului în care deținem obligația aceasta prin lege.
e) Furnizarea Obligatorie/Voluntară de Date și Durata păstrării acestora
Furnizarea următoarelor date este necesară pentru a putea încheia contractul cu tine/înregistrare sau pentru a te putea contacta în scopurile arătate mai sus:
Numele și prenumele, adresa de domiciliu, telefon și adresa de e-mail
Furnizarea celorlalte date este facultativă, iar aceste date nu sunt o cerință legală sau contractuală sau o cerință necesară pentru a încheia un contract. Dacă nu ne furnizezi aceste date personale, acest lucru nu va avea alte consecințe asupra ta.
Doar copiii cu vârsta de cel puțin 16 ani pot să-și dea consimțământul.
f) Perioada stocării datelor
EXPERT CONNECTION SRL stochează datele tale cu caracter personal cât timp este necesară prelucrarea și până la momentul când ne soliciți să le ștergem. Vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.
Atunci când nu mai avem nevoie de datele tale personale, le vom șterge sau distruge în siguranță. De asemenea, vom lua în considerare dacă și cum putem minimiza în timp cantitatea de date personale pe care le folosim și dacă putem asigura anonimitatea datelor tale personale, astfel încât acestea să nu mai fie asociate cu tine sau să te identifice, caz în care putem folosi acele informații fără a te notifica ulterior.

Drepturile tale

Poți contacta societatea pentru exercitarea drepturilor prevăzute de Regulamentul nr. 2016/679 la următoarele date de contact:
MASTER ESCAPE SRL cu sediul în Iași, Bd. Socola nr. 22. E-Mail: office@expertconnection.ro
Pentru obținerea unor interpretări oficiale legate de exercitarea drepturilor care decurg din legislația privind protecția datelor cu caracter personal sau pentru a îți exprima nemulțumirile legate de maniera în care MASTER ESCAPE SRL asigură prelucrarea datelor cu caracter personal, te poți adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la următoarele coordonate de contact: (i) prin poștă sau curier la adresa din București, bulevardul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, cod poștal 010336, (ii) prin poștă electronică la adresa: anspdcp@dataprotection.ro, (iii) prin fax la nr. 0318.059.602 sau (iv) la nr. de telefon 0318.059.211.
În conformitate cu GDPR. Aceste drepturi sunt următoarele:
Dreptul de a primi informații cu privire la prelucrarea datelor și o copie a datelor procesate (dreptul de acces, articolul 15 GDPR).
Dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte sau completarea datelor incomplete (dreptul de acces, art. 16 GDPR).
Dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal (dreptul de a fi ”uitat”) și, în cazul în care datele cu caracter personal au fost făcute publice, transmiterea informațiilor referitoare la solicitarea de ștergere către alți operatori (dreptul de ștergere, articolul 17 GDPR).
Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor (dreptul la restricționare a procesării, articolul 18 GDPR) – poți solicita restrictionarea prelucrării în cazul în care contești exactitatea datelor, precum și în alte cazuri prevăzute de lege.
Dreptul de a primi datele personale cu privire la persoana vizată într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și mecanolizibil și de a solicita transmiterea acestor date către un alt operator (dreptul la portabilitatea datelor, articolul 20 GDPR).
Dreptul de a te opune prelucrării datelor cu intenția de a înceta prelucrarea – te poți opune, în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim, (dreptul la obiecție, articolul 21 GDPR).
Dreptul de a retrage oricând un consimțământ dat în vederea opririi unei prelucrări a datelor care se bazează pe consimțământul tău. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului acordat înainte de retragere (dreptul de retragere a consimțământului, articolul 7 GDPR).
Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere dacă consideri că prelucrarea datelor este o încălcare a GDPR (dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, articolul 77 GDPR).
Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: poți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare, îti poti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta și poți contesta decizia.

Securitatea prelucrării

MASTER ESCAPE SRL a adoptat măsuri tehnice și organizatorice de prelucrare a datelor, actualizate în conformitate cu cerințele GDPR, cu scopul de a proteja datele tale cu caracter personal împotriva oricăror acțiuni de acces neautorizat, utilizare necorespunzătoare sau transmitere, modificare neautorizată, distrugere sau pierdere accidentală. Toți angajații și colaboratorii noștri precum și orice terțe părți care acționează în numele și pe seama MASTER ESCAPE SRL sunt obligați să respecte confidențialitatea informațiilor dumneavoastră și cerințele GDPR, în conformitate cu prevederile prezentei Politici.
Ne asigurăm ca partenerilor nostri contractuali care au acces la datele cu caracter personal pe care le prelucrăm le impunem obligații contractuale în conformitate cu prevederile legale și că verificăm respectarea de către aceștia a obligațiilor pe care și le-au asumat. Aceștia vor prelucra datele personale în numele și pentru noi, numai în conformitate cu instructiunile primite de la aceasta și numai respectând cerințele de securitate și confidențialitate în limitele impuse.

Procesarea datelor cu caracter personal în parterneriat

O parte dintre datele cu caracter personal prelucrate de noi vor putea fi transferate către terți și îți exprimi consimțământul tău expres pentru a proceda în acest sens, precum și în situațiile în care există o obligație legală pentru MASTER ESCAPE SRL de a proceda în acest mod.

Datorită posibilelor modificări ale legislației, o modificare a acestor notificări privind protecția datelor poate deveni necesară. În acest caz, te vom informa despre astfel de modificări. În măsura în care modificările afectează o prelucrare care se bazează pe consimțământul tău, îți vom solicita un nou consimțământ, dacă este necesar.

Prin bifarea căsuței de acceptare îți exprimi acordul pentru prelucrarea datelor tale cu caracter personal în scopurile prezentate mai sus, sens în care vom utiliza, de asemenea, datele tale personale pentru a-ți furniza informațiile noastre prin e-mail, SMS, scrisoare, telefon sau fax.