Povestea

Witch Hut – Coliba Vrăjitoarei

Într-o zi, tu și un grup de prieteni mergeați cu mașina prin pădure. Dar, dintr-o dată, mașina voastră s-a stricat.

Rătăcind prin pădure pentru ajutor, ați dat peste o casă frumoasă, cu ușa larg deschisă. Prin urmare, ați intrat pentru a vedea dacă este cineva acasă. Între timp, ușa s-a închis brusc în spatele vostru.

Este atât de întuneric încât abia reușiți să zăriți câte ceva. De exemplu, la un moment dat, niște ochi roșii mari păreau să vă privească. Totul este ciudat. În aer plutește un miros greu. Mai mult, la lumina unei lumânări mici, puteți citi câteva cuvinte sângeroase scrise pe pereți. Dar despre ce este vorba?

Sunteți captivi acum în coliba Zohnei, una dintre cele mai înverșunate vrăjitoare. Trebuie să găsiți o modalitate de a ieși cât mai repede. Dar cum? Ușa este blestemată, pereții sunt groși și imposibil de spart. Cu toate acestea, unul dintre voi găsește o bucată de hârtie cu instrucțiuni despre cum să ieșiți. Pe scurt, aveți nevoie de câteva obiecte speciale pentru a iniția un ritual. De exemplu, Cartea Vrăjilor și 5 lumânări speciale. În plus, trebuie să descoperiți care este numele demonului care ține ușa încuiată.

Timpul este scurt. Aveți doar 60 de minute pentru a găsi o modalitate de a rupe blestemul. Așadar, mult succes și… EVADEAZĂ DACĂ POȚI!

Comentarii

Pentru că părerea ta contează pentru noi, te rugăm să lași un comentariu pe TripAdvisor Google sau Facebook.  Mulțumim frumos!

DIFICULTATE 8
TIMP 60 MIN
ECHIPĂ 2 - 4
EXPLORARE 40%
LOGICĂ 60%
RATĂ DE EVADARE 40%
MASTER ESCAPE room Iasi - WITCH HUT - exit game

Prezentare video:

Preţuri

*Happy Hours: miercuri, joi și vineri, la 14:30

 

MASTER ESCAPE room Iasi - Sherlock Holmes - exit_gameMASTER ESCAPE room Iasi - GALAXY ROOM - exit gameMASTER ESCAPE room Iasi - PAULIE'S JOINT - exit_gameNuclear ControNuclear Control is a real life escape room that will test your skills in cysis situations.l este o cameră de evadare care vă provoacă să demonstrați că puteți lucra în echipă chiar și în situații extreme.Mystery Room este un joc de evadare reală din laboratorul Savantului NebunLEGO MINECRAFT sunt 2 jocuri de evadare reală dintr-o cameră bi-modularăPresident's Office este un joc de evadare reală dintr-o situaţie de criză mondialăNuclear Control este o cameră de evadare care vă provoacă să demonstrați că puteți lucra în echipă chiar și în situații extreme.
MASTER ESCAPE room Iasi - Sherlock Holmes - exit_gameMASTER ESCAPE room Iasi - GALAXY ROOM - exit gamePaulie's Joint este un joc de evadare reală dintr-o cameră de hotel din Las Vegas, unde mafioţii se întâlnesc noaptea să joace pokerReverse Station m escape_room_iasi cel_mai_mare escape_room romania escape exit boardgame petreceri_copii_iasi scoala_altfel teambuilding loc_de_joaca jocuri distractie educat2Mystery Room este un joc de evadare reală din laboratorul Savantului NebunLEGO MINECRAFT sunt 2 jocuri de evadare reală dintr-o cameră bi-modularăPresident's Office este un joc de evadare reală dintr-o situaţie de criză mondialăNuclear Control este o cameră de evadare care vă provoacă să demonstrați că puteți lucra în echipă chiar și în situații extreme.
Powered by PINPOINT.WORLD

Vă asigurăm că datele dvs rămân confidenţiale conform legislaţiei în vigoare! Pentru mai multe detalii citeşte
Notificare cu privire la protecţia datelor personale.

Copiii cu vârste între 7 și 12 ani inclusiv pot participa la jocurile de evadare doar însoțiți de către un adult.

Access to expert writers and customer managers when you order paper writing services. They’re always available for assistance with your paper writing needs, offer discounts and advise you about website that writes essays additional services. Also, they can provide you with free estimates from them as well as 24 hour service.

No responses

Be the first to comment

Lasă un răspuns